Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

Mesečni horoskop za ljubav, posao, novac i zdravlje - evo kakvu nam sudbinu zvezde predviđaju u martu 2018. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Tema: prosperitet na polju karijere i finansija.

Društveni život ovog meseca pada u prvi plan. Vaša nezavisnost i odlučnost u martu mesecu doćiće do izražaja. Kreirajte svoju sudbinu prema sopstvenim prohtevima, jer šta god poželite možete ostvariti samo ukoliko budete dovoljno uporni.

PROČITAJTE JOŠ: OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Sjajan period za analiziranje dosadašnjih dostignuća, ali i grešaka koje ste načinili. Korigujte svoje dosadašnje metode i postavite sebi nove ciljeve. Vaša karijera će ovog meseca biti vođena ličnim ambicijama, a vaša energičnost biće na zavidnom nivou.

Uticaj planeta na finansijsku situaciju je povoljan. Mogući su dodatni finansijski prihodi.

Osećaj nezavisnosti vas može dovesti u sukob sa članovima porodice. Komunikacija i kompromis su ključni za rešavanje porodičnih problema.

Lagano sklapate prijateljstva sa pripadnicima suprotnog pola. Ukoliko niste u vezi, ona vam neće ni biti cilj ovog meseca.

Nakon 21. marta zdravlje je odlično, a nakon 24. marta bićete još energičniji. Savetuje se da svoju energičnost kanališete u produktivnost.

BIK

Tema: povoljni finansijski izgledi, porodični sukobi.

Karijera će ovog meseca igrati važnu ulogu. Izbegavajte prilagođavanje drugim ljudima i situacijama, već dopustite da se oni prilagode vama. Pratite svoju intuiciju. Možete očekivati podršku kolega sa viših pozicija, kao i unapređenje i veće novčane prihode. Takođe, možete očekivati i podršku od strane svoje porodice.

Planetarni aspekti prognoziraju radikalne promene na polju finansija u odnosu na prethodni mesec. Kretanje Merkura utiče na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smislu. Porodica i prijatelji podstiču vaše poduhvate, što vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve.

Ukoliko ste u braku ili vezi, ljubavni život je harmoničan do 20. marta, nakon čega dolazi do izvesnih turbulencija.

Masaže i nove fitnes rutine će biti korisne.

BLIZANCI

Tema: finansijski prosperitet

Dinamičnost je karakteristika koja kod vas dominira ovog meseca. Postepeni, ali sigurni, napredak je izvesan. Vaše veštine u oblasti komunikacije značajno se poboljšavaju zahvaljujući uticaju planete Merkur, zbog čega bi trebali biti vrlo efikasni u postizanju zadatih ciljeva.

Ukoliko tragate za novim poslom, planetarni aspekti vam neće biti preterano naklonjeni.

Finansijski aspekt je povoljan. Prihodi mogu biti dodatno poboljšani u prvoj polovini meseca, ali i rashodi u drugoj.

Odnosi sa partnerom biće problematični do 21. marta. Poverenje, tolerancija i iskrenost su tada ključni. Nakon toga, harmonija i ljubav će dominirati.

Krug prijatelja će se povećavati ovog meseca i sticaćete brojne kontakte. Tokom druge polovine meseca, moguće je da ćete pojedina prijateljstva staviti na test.

Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u krugu prijatelja ili na nekim kulturološkim dešavanjima.

Nemojte se ptrpavati poslom, budite umereni. Redovna fizička aktivnost je poželjna.

RAK

Tema: polje karijere i finansija su u prvom planu.

Iskoristite svoju prilagodljivost i društvenost kako bi postigli svoje ciljeve. Izvesno je putovanje u inostranstvo u poslovne i privatne svrhe ukoliko se prethodno dorbo organizujete. Napredovanje na polju karijere možete očekivati nakon 21. marta.

Ovo je povoljan period za upisivanje nekog kursa, budući da ćete biti u prilici da iskoristite veštine koje budete stekli.

Finansijska situacija je povoljnija nakon 24. marta. Povećani prihodi očekuju su sa strane karijere. Takođe, podrška autoriteta donosi nove finansijske mogućnosti.

Ukoliko ste u vezi harmonija vlada poljem ljubavi sve do 20. marta, nakon čega su moguće nesuglasice. Ukoliko ste sami bićete preokupirani svojom karijerom, te ni nećete imati nešto mnogo vremena da se posvetite ljubavnim pitanjima.

Zdravlje je odlično do 21. marta, nakon čega se savetuje da povedete nešto više računa o sebi.

LAV

Tema: finansije i ljubav u prvom planu.

Fokus pada na polje karijere. Svoje ciljeve ostvarujete uz pomoć porodice i prijatelja. Bićete skloniji prilagođavanju drugim ljudima i situacijama nego inače, što vam može doneti određene beneficije. Zahvaljujući vašim kontaktima izvesno je poboljšanje društvenog statusa i finansija, a da pritom ulažete minimalan trud. Merkur ovog meseca ima pozitivan uticaj na vaše finansije. Planovi i projekti na kojima ste strpljivo radili sada će se isplatiti.

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog horoskopa za mart 2018!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije