OVAN

Nije samo ljubav ono što će sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom - Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspeh vam dolazi i podiže vas na lestvici vođa, možda. Najviše uspeha ostvariće oni koji se bave umetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspešni možete biti i u drugim granama. Avgust je sjajan mesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop za letnju ljubav i veću zaradu: evo kakvu sudbinu donosi Venera u Raku

BIK

S Jupiterom u kući posla Bika, profesionalne prilike i entuzijazam može doneti uspeh tokom avgusta 2017. godine. Vladar kuće posla Bika, Venera, naglašava koliko su važne informacije i komunikacija. Moguća su češća putovanja, puno sastanaka i pregovora. Mogli bi da postavite nove intelektualne ciljeve ili upisati kakav kurs, otići na seminar, održati govor, prezentirati nešto i slično. Naravno, bićete usmereni na finansije, ali htećete da vidite plodove svog rada ili bi mogli investirati u nešto ili dobiti finansijsku podršku porodice.

BLIZANCI

Ono najbolje i dalje je vaša kreativnost. Promoviranje vaših talenata, proizvoda i usluga i dalje je pod zaštitom Velike Sreće, Jupitera. S Neptunom u vašoj kući karijere nije lako ostvariti ciljeve kada i kako želite, ali dobar položaj vladara te kuće uvek donosi spas u svakoj situaciji, čak i u zadnjoj minuti. Mars, vladar kuće posla i obaveza Blizanaca nalazi se u vašoj 3. solarnoj kući i govori o putovanjima i susretima, pregovorima, sastancima, komunikaciji i intelektualnim ciljevima, ali i o veštinama i spretnosti. Novca vam neće nedostajati, imaćete čak i sreće s dobicima. Poteškoće su moguće s domom i vlasništvom.

RAK

Avgust 2017. godine donosi više događanja na finansijskom polju.

Za nastavak mesečnog horoskopa za novac kliknite OVDE!

PageBreak

U kući novca Raka nalaze se Mars i Sunce, koji donose puno energije i isto tako, tamo se događa pomračenje Sunca koja donosi neočekivane događaje. Promene koje pomračenje donosi su uglavnom pozitivne i povezuje zaradu sa saradnjama, idejama, informacijama, putovanjima ili komunikacijom. Postoji i rizik koji se može izbeći ako ne donosite nagle odluke i ako smislite finansijsku strategiju. Ostvarenje boljih prihoda biće motivacija za aktivnosti na profesionalnom polju. Potreba da posao koji radite postane profitabilniji vodi vas prema nekim promenama ili obnovi o kojoj razmišljate već neko vreme.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za avgust 2017. godine

LAV

Tokom avgusta 2017. godine imaćete preduzetnički duh. Mars i Sunce, oboje smešteni u Lavu, spremni su za akciju. Žele dokazati šta sve mogu, žele da se istaknu i da budu glavni. Donose vam stav super vođe i samopouzdanje s kojim ćete pomisliti da možete pomeriti brda. Odredite ciljeve, isplanirajte poteze i tada krenite! Ali, morate planirati akciju, zbog divlje energije koju donose Sunce i Mars. Vrlo lako može doći do suprotnog učinka i ako se to desi, nećete biti na putu prema uspehu. Nemojte delovati naglo, promislite, inače su jasni sukobi i padovi. Na polju finansija potrebno je napraviti dobru analizu i delovati promišljeno zato što je retrogradan Merkur u kući novca Lava.

DEVICA

Karijera će biti glavna tema tokom avgusta 2017. godine. Merkur, koji nije samo vladar vašeg znaka, nego i vladar kuće karijere Device, retrogradan je u Devici. Vreme je da analizirate stvari, da propitate detaljno sve faktore koji uključuju dosezanje vaših ciljeva. Možda pobliže trebate sagledati i same ciljeve. O nekim stvarima ćete morati ponovo razmisliti. Ovo je vreme za pripreme koji vam daju prostor za snažan povratak ili novi početak. Neke znakove poboljšanja i napretka moći ćete videti nakon 23. avgusta 2017. godine kada Sunce uđe u Devicu. Stvari se zapravo počinju događati tokom septembra. Ako ne trošite previše novca, ne bi trebalo biti problema s finansijama.

VAGA

Avgust je mesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smeru, teći prirodnim tokom i nećete se morati previše truditi.

Za nastavak mesečnog horoskopa za novac kliknite OVDE!

PageBreak

Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umetničke talente, ali i kroz sreću. Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP KOJI DONOSI PLANETA NOVCA: kako će na našu ljubav i posao uticati direktan hod Jupitera (do 10. oktobra 2017.)

ŠKORPIJA

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gde mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Puno je snažne volje koja vodi prema uspehu i koja ima potrebne snage. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce - Mars dvojac. Obećanom uspehu možemo nadodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

STRELAC

Avgust 2017. godine je važan mesec za karijeru Strelca, za postignuća, uspeh, ugled i status. Merkur, vladar kuće karijere Strelca je retrogradan i upravo u kući kojom vlada. Položaj Merkura je jak, ali retrogradan hod može doneti komplikovane situacije i neprijateljsko ponašanje Saturna i Neptuna može doneti prepreke na putu ili iluzije. Uprkos tome ostaćete koncentrisani na profesionalnu situaciju i bilo koja potencijalna poteškoća samo će razjasniti stvari i znaćete gde stojite i kako trebate nastaviti dalje. Putovanja, studiji, saradnja s inostranstvom, naučni ili kulturološki ciljevi su ključni faktori i mogu puno doprineti poboljšanju materijalne situacije. Neke prednosti dolaze kroz partnerske odnose.

JARAC

Venera, vladar kuće karijere Jarca, je u kući veza Jarca i zato je avgust 2017. godine mesec saradnje. Može biti veze između ljubavnog i poslovnog života.

Za nastavak mesečnog horoskopa za novac kliknite OVDE!

PageBreak

Možda će vas voljena osoba podržati ili ćete zajedno raditi kako bi ostvarili zajedničke ciljeve. U kući karijere je i Jupiter, Velika Sreća. Između Venere i Jupitera imamo recepciju i zato možete ostvariti velike stvari. U jednoj od finansijskih kuća Jarca nalaze se Sunce i Mars koji vas mogu podstaknuti da preuzmete razne inicijative u cilju sticanja materijalnog dobra. Na rubovima vaših finansijskih kuća dogodiće se dva pomračenja, pomračenje Sunca i pomračenje Meseca, što znači da svoje odluke morate pažljivo odvagati i dobro promisliti. Ne žurite s donošenjem odluka.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2017: srećni datumi za vaš horoskopski znak

VODOLIJA

U avgustu 2017. godine važne su saradnje i timski rad zato što je Mars, vladar kuće karijere, u vašoj kući odnosa, zajedno sa Suncem. Sunce - Mars kombinacija, isto tako, govori o takmičenju i rivalstvu. Vaš profesionalan život zavisi od drugih. Drugi vam mogu pomoći ili odmoći, zavisno od situacije. To potvrđuje i prisustvo Venere, planete odnosa, koja se nalazi u kući posla Vodolije. Tokom avgusta 2017. godine želećete da oformite partnerske odnose i uključite druge u obećavajuće projekte. Na polju finansija moraćete dobro da postavite stvari kada se radi o poslu, dugovima i računima kako ne biste ostali zatečeni. Merkur je retrogradan u jednoj od finansijskih kuća Vodolije i zato promislite dva puta pre donošenja odluka.

RIBE

Avgust 2017. godine je aktivan mesec kada se radi o profesionalnom životu. Donosićete važne odluke, raditi na planovima i bićete aktivni. Ugled i status biće vam važni. Tokom avgusta Sunce i Mars se nalaze u kući posla Riba, odakle prave pozitivan aspekt sa Saturnom, smeštenim u kući karijere Riba i Jupiterom, vladarem kuće karijere Riba. Sunce i Mars su planete akcije, dinamike, aktivni su i pokreću. Stvari se kreću vama u korist, ali zahtevaju napor i obavezu. Puno ćete postići svojim radom, zaradićete, ali očekujte preokrete, nepredviđene situacije, stres i prekovremeni rad. Vreme je za nešto novo, a to potvrđuje i pomrčenje Sunca koja će se dogoditi u kući posla Riba.

Izvor: Tarot horoskop