RAK

Tokom avgusta 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bićete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi srećne trenutke i veći komfor porodici. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbeći ili finansijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rešenja.

LAV

S Marsom i Suncem smeštenim u Lavu tokom avgusta 2017. godine imaćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom. Sada ćete preduzeti prvi korak i bićete spremni napraviti najluđe stvari. Instinkti i strast vladaće vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni da idete zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

DEVICA

Simboli veza - vladar kuće parova Device i Venera, planeta ljubavi - oboje su u dosta dobrom položaju tokom avgusta 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih je godina Neptun, smešten u kući parova Device, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali šta možete uraditi kada je Merkur retrogradan u Devici tokom avgusta i sklon preteranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretera sa stvarima.

Nastavak ljubavnog horoskopa za avgust pročitajte OVDE! 

PageBreak

VAGA

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u srećnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može doneti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubav,i je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačiće vas oni uspešni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

ŠKORPIJA

Ljubavni život toekom avgusta 2017. godine ulazi u prosek i veće i značajne promene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpije, smeštenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu uticati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli bi da se upustite u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestovao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačiće vas mistične i tajne ljubavne priče.

STRELAC

Avgust 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strilca, je retrogradan, u kući karijere. Osećaćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš izbor kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti komplikovan proces koji uključuje promenu emocija, predomišljanje, ponovne procene, a raščistiti će to tek u septembru. Veza u kojoj ste može postati javna ili uticati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strelca ni malo ne olakšava stvari i može doneti finansijske posledice.

Nastavak ljubavnog horoskopa za avgust pročitajte OVDE!