Venera, planeta ljubavi i novca, poslednjeg dana jula ušla je u znak Raka (simbol žena), gde je njen uticaj naglašen. To znači da će predstavnice lepšeg pola biti još zanosnije, zavodljivije, romantičnije i zaljubljivije.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za avgust 2017. godine

Njeni polusekstili sa Suncem i Marsom (simbolima ugleda, uspeha, akcije, muškog pola), kao i sekstili sa Merkurom i Uranom (planetama biznisa i stranaca), još više naglašavaju snagu Venere u znaku u kojem se oseća kao kod kuće. Na poslovnom planu, može da vam se isplati saradnja sa muškarcima i strancima, a na ljubavnom, mnoge veze će započeti na kraćim putovanjima, negde na obali mora, reke ili jezera.

U uporednom horoskopu, pozicija Venere pokazuje kako biste se slagali s nekim ko vas je privukao na prvi pogled. Ženi uvek prija društvo muškarca rođenog u znaku gde je njena Venera ili sa Suncem ili podznakom na njenom Suncu ili Marsu. Ljubavne varnice počinju da sevaju i kada se njegova Venera nađe na njenom Suncu ili podznaku ili njena Venera na njegovom ascendentu.

Prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, koje mogu da očekuju uzbudljiv ljubavni život i bolju finansijsku situaciju.

OVAN (21. 3 - 19.4)

Retrogradni Uran, simbol flerta, u vašem znaku u sekstilu sa Venerom u četvrtom astrološkom polju nagoveštava mogućnost iznenadnog susreta sa starom simpatijom.

BIK (20. 4 - 21.5)

Pozicija vašeg vladaoca, Venere, planeta ljubavi i posla, u trećoj astrološkoj kući može da vam donese odlazak na zajedniči put sa osobom s kojom ste se zbližili preko posla.

Nastavak horoskopa za ulazak Venere u znak Raka pročitajte OVDE!

PageBreak

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Planeta ljubavi i novca u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, u drugoj astrološkoj kući donosi vam šanse za zaradu preko poslova zbog kojih ćete morati češće da putujete.

PROČITAJTE JOŠ: KOME KINESKI HOROSKOP PRORIČE NAJLEPŠE LETO: Ljubav i pomirenje, uspeh na poslu

RAK (22. 6 - 22.7)

Sa Venerom u polju ličnosti, omiljeni ste i popularni gde god da se pojavite, naročito u društvu suprotnog pola. Novac pristiže preko saradnje sa strancima i muškarcima, ma kog pola da ste.

LAV (23. 7 - 22.8)

Vaš vladalac Sunce blizu Marsa, u polusekstilu sa Venerom u 12. kući nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa nekim ko je u trenutku upoznavanja s vama prećutao da je zauzet.

DEVICA (23. 8 - 22.9)

Vaš vladalac, Merkur, u sekstilu sa Venerom u 11. astrološkom polju najavljuje mogućnost obnove ili uspostavljanja saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Vaš vladalac, Venera, u astrološkoj kući karijere i društvenog statusa, donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri i uvećanje zarade preko saradnje sa strancima.

Nastavak horoskopa za ulazak Venere u znak Raka pročitajte OVDE!

PageBreak

ŠKORPIJA (23. 10 - 22.11)

Pozicija vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, Venere, u devetom polju, donosi vam mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvo i romantičan susret sa strancem.

STRELAC (23. 11 - 21.12)

Aspekti planete novca koja prelazi preko vaše astrološke kuće finansija mogu da vam donesu mogućnosti za brzu zaradu, preko paralelnih i honorarnih poslova. Strastveni susret sa Vagom.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop za vladavinu Lava: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 22. avgusta 2017. godine)

JARAC (22. 12 - 19.1)

Tranzit Venere preko astrološkog polja partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Urana, donosi vam susret sa starom simpatijom i uspostavljanje saradnje sa strancima.

VODOLIJA (20. 1 - 18.2)

Vaš vladalac, Uran, simbol neočekivanih situacija, u sekstilu sa Venerom u šestoj astrološkoj kući, može da vam donese interesovanje osobe kojoj ste već neko vreme tiha patnja.

RIBE (19. 2 - 20.3)

Planeta ljubavi u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, na nekom putu u inostranstvu nagoveštava strastveni susret sa umetnikom ili sportistom, moguće Škorpijom ili Rakom.

OSIM ljubavi i novca, Venera simbolizuje i hranu, zbog čega mnogi mogu da nabace višak kilograma, ukoliko ne povedu računa o ishrani. Ovakva pozicija Venere upozorava i na moguće probleme sa hormonima, krajnicima, štitastom žlezdom, jajnicima i venama.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti