Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI LETNJI HOROSKOP: evo kakva ljubav i sreća nas očekuje do kraja leta 2017. godine

Da li vam leto donosi dobru sudbinu, ljubavnu avanturu ili rešenje novlčanih problema? Evo šta nam astrolozi predviđaju...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Za mnoge od nas ovogodišnje leto biće posebno i nezaboravno. Pogledajmo kretanja planeta i šta ona mogu doneti.

Deo juna i jul biće prijatni, uglavnom mirni i osim povremenih i prolaznih neravnoteža u hedonističkim temama (hrana, piće, uživancije svih vrsta), dobar za većinu ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP KOJI DONOSI PLANETA NOVCA: kako će na našu ljubav i posao uticati direktan hod Jupitera (do 10. oktobra 2017.) 

Kod onih kojim tranziti Neptuna, Saturna, Jupitera i Urana padnu na osjetljivije tačke u natalnim kartama biće, već rečeno, nešto neumerenosti, pa je ključ za dobar osećaj nešto redukcije u spomenutim temama. I sve će biti više manje u redu, ali još ne potpuno oduševljavajuće ili pak očaravajuće.

Bitne stvari počeće da se događaju krajem jula i tokom avgusta.

Prvo što upada u oči jesu dva pomračenja koja će sigurno uticati na mnoge ljude da menjaju svoje odluke ili će im se dogaditi nešto što će njihov život usmeriti u novom pravcu.

Prvo će se dogoditi pomračenje Meseca 7.8. u 18 i 21 časova na 15,25 Vodolije. Biće to dani velikih nadahnuća i potreba da otkrijemo neotkriveno, da eksperimentišemo, da učinimo nešto nesvakidašnje. Samo ako u dubini duše osećate da je to što planirate ispravno, učinite to, ali odlučujte bar dan, dva nakon pomračenja. Da bi sve bilo jasno, a vi sabrani.

Drugo pomračenje je još važnije, biće pomračenje Sunca 21.8. u 18 i 26 sati na 28,53 Lava.

Kako se ovde radi o znaku gde je domicil Sunca, a biće pomrčenje iste zvezde, to će ona delovati snažno na mnoge ljude. Ali kako će ista biti u prekrasnom trigonu sa Uranom u Ovnu, to će za većinu (a pogotovo za one koji imaju dobro postavljen Uran u natalnim kartama) iznedriti neočekivano dobre promene. Budite spremni na preokrete koji bi vas mogli prijatno iznenaditi! Ako odlučite tih dana o nečemu vama važnom, odlučujte barem dan nakon pomračenja. Iz istih već pre spomenutih razloga (kao i kod pomračenja Meseca).

Merkur će od 14. 8. do 6. 9. biti u retrogradnom hodu (Devica-Lav) pa se naoružajte strpljenjem ako se tih dana zaglavite u saobraćaju, ako vam internetske konekcije ne funkcioniše najbolje, ako zapne korespondencija ili ako neka stara tema dođe opet na dnevni red. Rešiće se nakon 6.9. kad Merkur krene direktno i kada o toj temi opet razmislite ispočetka.

Venera će se kretati od Bika do Device uobičajenim hodom i nakon zanimljivog proleća (kad je bila u retro hodu po Ovnu) doneće skladne ljubavne odnose mnogim znacima, već zavisno od individualnih natalnih karata.

Mars će ići od Raka do sredine Device i više manje neće daleko odstupati od Sunčeva hoda, što će ojačati sve tople energije i dati snage kad i kome treba.

Letnji horoskop za vaš znak Zodijaka pročitajte na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije