Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja će 13. juna, posle višemesečnog retrogradnog hoda, krenuti direktnim hodom sa 13. stepena Vage, znaka partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. Mnogi će veze krunisati brakom, a ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umetnošću, advokaturom ili politikom, velike su šanse da do 10. oktobra potpišete ugovor za novi posao, saradnju sa strancima, umetnički projekat, da dobijete unapređenje, gostujete, pravite koncerte, izložbe, štampate knjige...

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2017: srećni datumi za vaš horoskopski znak

Međutim, budući da Jupiter obrazuje izazovne aspekte sa planetama moći, bogatstva i akcije, kao i napete aspekte sa Venerom i Neptunom, simbolima novca i prevare, izbegavajte nepotrebne troškove. Nemojte nikome da pozajmljujete novac, jer ga verovatno više nikada nećete videti. Svetla tačka je trigon sa Merkurom, koji samo početkom perioda ide na ruku onima koji planiraju da potpišu neki važan ugovor.

Ako vam je neka planeta ili osetljiva tačka horoskopa blizu 13. stepena sedmog zodijačkog znaka, na podznaku, osi sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja, očekujte promene na emotivnom, porodičnom ili profesionalnom planu, venčanje ili razvod, prinovu u porodici ili odlazak dece iz porodičnog gnezda, unapređenje ili probleme na poslu, kupovinu stambenog prostora, pokretanje privatnog biznisa... Ipak, preporučuje se oprez u rukovanju s novcem, bez obzira na to što će prilika za zaradu biti više nego inače.

Direktan hod Jupitera preko Vage osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe, a najmanje Škorpije, Ovnovi, Blizanci i Device.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Simbol prosperiteta, Jupiter, u sedmoj astrološkoj kući u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, opominje da se klonite rizičnih finansijskih transakcija.

BIK (21. 4 - 21.5)

Sa Jupiterom, planetom prosperiteta, u astrološkom polju posla možete da ostvarite svoj san o nekom kreativnom projektu koji bi mogao da vam donese profesionalni i materijalni uspeh.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće braka, može da vam donese zajednički život s partnerom ili ulazak u brak, a umetnicima i sportistima angažman ili odlazak u inostranstvo.

RAK (21. 6 - 22.7)

Jupiter u četvrtom astrološkom polju, može da vam olakša pokretanje privatnog biznisa, ali i sklonost ka nesmotrenim odlukama, naročito u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

LAV (23. 7 - 23.8)

Aspket između planete prosperiteta, Jupitera i vašeg vladaoca, Sunca, najavljuje uspeh sportistima i umetnicima.

Horoskop za vaš znak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom preko neke društvene mreže.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Simbol ekspanzije, Jupiter u polju ljubavi i posla, u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, najavljuje mogućnost ulaska u brak ili napredovanja u karijeri. Posvetite više pažnje emotivnom partneru.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Direktan hod Jupitera preko vašeg znaka, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Venerom, upozorava da se klonite nepotrebnih troškova. Moguće sklapanje ugovora o saradnji sa strancima.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop zaljubljenih: kako znak utiče na odnos prema partneru

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Sa Jupiterom u polju tajni, neka osoba na položaju može da vam ponudi posao koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Na nekom putu moguć ulazak u romansu sa osobom koja je zauzeta.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Direktan hod vašeg vladaoca Jupitera preko znaka javnosti donosi obnovu društvenih veza i podršku osoba koje nose uniformu na radu. Amorova strela može da vas pogodi kada se najmanje nadate.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Jupiter u astrološkom polju karijere pod uticajem Merkura, simbola biznisa, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Moguć susret sa starom simpatijom.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Aspekti Jupitera u direktnom hodu preko astrološke kuće više sile donose vam životni preokret, odlazak na stručno usavršavanje ili selidbu u inostranstvo. Stres je uzrok zdravstvenih tegoba.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Jupiter se pokrenuo direktnim hodom preko polja posla obrazujući trigon sa Merkurom, vladaocem polja partnerskih odnosa, što može da vam donese dogovor o poslovnom ortakluku ili ulasku u brak.

Izvor: Novosti