Jednom godišnje, mlad Mesec, simbol tajnosti, podsvesti, inspiracije i mašte, nađe se u Ovnu, znaku ega i emocija, a ove godine to će biti 28. marta. Ovaj aspekt, osim na posao, odražava se i na partnerske odnose, zbog konjunkcije s planetom ljubavi Venerom, blizu Sunca u Ovnu, znaku strasti.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP za više sreće, ljubavi i novca: evo šta vaš znak treba da uradi u 2017. godini

Može da dovede do pogrešnih procena i preuranjenih odluka, ako razmišljate o obnovi veze sa starom simpatijom, dok veze započete u vreme mladog Meseca blizu retrogradne Venere u Ovnu, nemaju neku perspektivu, naročito ako vam se dopadne neki sportista ili osoba koja nosi uniformu na radu.

Mlad Mesec u trigonu sa Crnim Mesecom Lilitom, blizu asteroida Lucifer, u Strelcu, može da vam donese susret sa strancem ili nekim ko često putuje, zbog posla. Polusekstil sa Marsom, planetom akcije, u Biku, povećava šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja, posebno ako se bavite trgovinom, poljoprivredom, uvozom i izvozom prehrambenih proizvoda. Na Mlad Mesec na 7. stepenu Ovna, najviše će reagovati znaci koji su inače pod njegovim uticajem, Rakovi, Bikovi i Ribe, a najmanje Jarčevi, Škorpije i Device.

OVAN (21. 3 - 20.4)

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, moguće je da će vam se dopasti neko ko nije slobodan ili osoba koja zbog posla često putuje. Izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Strelcu, Raku, Ribama, Biku ili Vagi.

BIK (21. 4 - 21.5)

U vreme mladog Meseca u astrološkoj kući tajni, oko 28. marta, neko će pokušati da vam radi iza leđa, zato povedite više računa o tome šta kome pričate. Trebalo bi da pokažete više strpljenja za partnera, naročito ako je mlađi od vas.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Pod uticajem mladog Meseca u vašem 11. astrološkom polju, bićete prisutni na raznim društvenim događanjima gde ćete imati prilike da sretnete zanimljive osobe koje će vam se udvarati. Među njima može da se nađe neko s kim ste profesionalno povezani.

RAK (21. 6 - 22.7)

Mlad Mesec, vaš vladalac, u 10. astrološkoj kući, upozorava da izbegavate rasprave sa članovima porodice i ženama na poslu. Iako ćete želeti da držite kontrolu u svojim rukama, to će vam teško polaziti za rukom. Sumnjate u partnerovu iskrenost.

LAV (23. 7 - 23.8)

U vreme mladog Meseca u vašem devetom astrološkom polju, može da vam se dopadne neko ko vam je na neki način nedostupan, ili zbog bračnog ili emotivnog statusa, naročito ako se radi o nekoj Vagi, Lavu ili Biku. Sumnjate u partnerovu vernost i iskrenost.

KAKO ĆE MLAD MESEC U OVNU UTICATI NA SUDBINU VAŠEG ZNAKA? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Zbog mladog Meseca u vašoj osmoj astrološkoj kući, oko 28. marta, trebalo bi da izbegavate rizične poslove, jer možete da imate neplanirane izdatke, naročito ukoliko sarađujete sa strancima ili nosite uniformu na radu.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop otkriva najsrećniji znak na početku proleća 2017.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Mlad Mesec u sedmom astrološkom polju donosi vam nove šanse na poslovnom planu, ako ste prisutni u javnosti. Dame rođene u ovom znaku mogu se nesmotreno upustiti u strastvenu ljubavnu vezu s nekim vatrenim znakom. Partner pokazuje znake ljubomore.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

U vreme mladog Meseca u šestoj astrološkoj kući, na "udaru" su vaši saradnici, ali i vaš nervni sistem. Možete da uđete u vezu sa nekim ko je dosta komplikovan. Ako ste braku, partner će pokušati da se od rasprava s vama "odbrani" ćutanjem.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Zbog mladog Meseca u polju kontakata sa strancima, oko 28. marta, možete da dobijete isplativu poslovnu ponudu. Trigon sa Crnim Mesecom Lilitom, blizu asteroida Lucifer, u vašem znaku, može da vam donese susret sa nekim ko često putuje, zbog posla.

JARAC (22. 12 - 29.1)

U vreme mladog Meseca u vašoj desetoj astrološkoj kući mogu da se pojave problemi na poslu, ali, nemojte da donosite odluke u afektu. Izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako ste s njim u braku ili dužoj vezi.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Mlad Mesec u devetom astrološkom polju najavljuje češća putovanja, zbog posla, a Uran u Ovnu naglašava potrebu da radite sve po svome. Ipak, nećete biti spremni na sve promene o kojima ćete razmišljati ili ste planirali tokom prošle godine.

RIBE (120. 2 - 20.3)

Mlad Mesec u osmoj astrološkoj kući upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, naročito u vezi sa nekretninama. Možete da upoznate nekog ko nije slobodan ili da uđete u ljubavnu vezu u kojoj nećete znati kako da se postavite.

Budući da prvi zodijački znak Ovan na našem telu upravlja glavom, oko 28. marta, ne bi trebalo ići kod zubara, niti raditi hirurške intervencije na glavi. Takođe, ovakva pozicija Meseca upozorava i na moguće probleme sa hormonima, krvnim sudovima, trudnoćom.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti