OVAN

Uspećete da prevaziđete sve nevolje, hrabro se suočite sa izazovima i suprotstavite se sa jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnom u odnosu na prethodnu. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

PROČITAJTE JOŠ: Životni PRINCIPI svakog horoskopskog znaka: Ovan ne voli svađu, a Vaga uvek podržava LJUBAV

Najsrećnija razdoblja u godini:

3. 2. - 3. 3. Mogli biste da se zaljubite snažno i strastveno, ostvarite finansijske dobitke, uživate u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.
28. 4. - 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne veštine.

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

Ako se usudite da uradite stvari koje nikada ranije niste smeli ni da pokušate počećete više da uživate u životu, a i imaćete veći osećaj vrednosti. Sreću možete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovnim vežbanjem, gubitku telesne težine...

A tokom jeseni promeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

6. 6. - 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vera u vlastite mogućnosti i osećaj da ste voljeni ulepšaće vam ove dane.
7. 11. - 22. 11. Promene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osećajnog blagostanja, bogatstva i srećnih trenutaka sa partnerom.

BLIZANCI

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. novembra povezivaće vas sa zanimljivim osobama i doživljaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sada ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvarićete i neka nova prijateljstva. Imaćete utisak da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzročenu nekim lošim iskustvima iz prošlosti.

Neki će biti srećni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspeha najmlađih članova porodice i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i finansijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša srećna godina. Živite je punim plućima i verujte u uspeh!

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

6. 6. - 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećaće vaša mesečna primanja.
6. 7. - 30. 7. Venera u vašem znaku naglasiće vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i finansijskih planova.

KOJI SU NAJSREĆNIJI DANI U 2017. ZA RAKA, LAVA I DEVICU? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

RAK

Ako vas nešto može učiniti srećnom osobom, onda je to ljubav, osećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima delite sve što imate. Vaš dom postaje mesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osećate sreću dok gledate svoje dete kako raste i napreduje.

Od 10. novembra pa tokom cele 2017. godine uz podršku Jupitera postajete delotvorniji u ostvarenju ciljeva i počinjete istinski uživati u nekim događajima koji su napokon tu, u vašem životu, a na koje ste toliko dugo čekali.

Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak na igarama na sreću.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI FENG ŠUI SAVETI ZA KINESKU GODINU PETLA: Ove 2 stvari NE SMETE DA RADITE!

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

31. 7. - 25. 8. Da je život pun neočekivanih iznenađenja i da nikad ne znate što vam sutra može doneti, shvatićete u ovom za vas uzbudljivom periodu.
9. 12. - 31. 12. Od strasti i ljubavi srce će vam kucati jače i leptirići će se stvoriti u vašem stomaku. Na putu ste velikih ostvarenja, krećite se odvažno i verujte u sebe!

LAV

Neočekivani susret na putu, poruke i pozivi u kasnim noćnim satima, kraća putovanja i izleti u prirodu, samo su neki događaji koji će tokom ove godine ubrzavati otkucaje vašeg srca. Zadovoljstvo pronalazite i u dugim šetnjama, čitanju, časovima i edukacijama, u saradnji sa bliskim rođacima i komšijama.

Ovo je godina u kojoj možete usavršiti svoje veštine komuniciranja, početi da učite strani jezik te uz pomoć šarma i duhovitosti možete doći do osoba koje će vam biti od velike koristi u ostvarenju ciljeva. Ako dobijete za rođendanski poklon novi mobilni ili se odlučite za kupovinu novog automobila, za vas stižu nove porcije užitka. Za osećaj sreće neophodno je važna aktivnost, promene, kretanje i spremnost na nove inicijative.

Najsrećniji period u 2017. godini:

6. 7. - 24. 7. Merkur u vašem znaku podstiče vas na veću poslovnu aktivnosti, donoseći vam prilike za veću zaradu i jačanje samopouzdanja kroz posao.
26. 8. - 9. 9. Magnetski ste privlačni. Usrećiće vas naklonost osoba suprotnog pola, a najviše druženje sa jednom, za vas posebnom osobom.

DEVICA

Tokom ove godine pruža vam se prilika da pobedite svoj perfekcionizam, koji vas silno udaljava od sreće. Činite najbolje što znate, težite stalnom usavršavanju, ali zadovoljstvo ostvarenim i onim što trenutno imate donosi ono što nazivamo osećajem zadovoljstva, sreće i ispunjenosti. Ako se potrudite u ostvarenju poslovnih ciljeva, sigurno je da će vas toekom jeseni oduševiti stanje na vašem tekućem računu.

Kad je ljubav u pitanju, uspevate da prestanete da žudite za onim što ne možete imati i pronalazite mir sa samim sobom, a novo poznanstvo koje će se dogoditi u drugom delu godine probudiće u vama uspavana osećanja i približiće vas stanju ushićenosti.

Napokon ste spremni da zaboravite na prošlost i krenete u nove životne pobede.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP za 2017. godinu - BLIZANCI: godišnje astro prognoze mesec po mesec za ljubav, posao i zdravlje (OD JANUARA DO DECEMBRA)

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

13. 1. - 31. 1. Možete više uživati u opuštanju, osećaju mira, blizini onih koje volite. Društveni život izvor je uzbudljivih osećajnih dogodovština.
19. 9. - 6. 10. Samcima se pruža prilika za ulazak u novu vezu. Strast će biti jača od razuma. Nemojte se preplašiti od gubitka kontrole nego uživajte!

KOJI SU NAJSREĆNIJI DANI U 2017. ZA VAGU, ŠKORPIJU I STRELCA? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

VAGA

Sreća će u ovoj godini biti vaša najbolja prijateljica i verni saveznik u ispunjenju dugogodišnjih želja. Budite uporni, aktivni, potrudite se da ostvarite svoje ciljeve, i pritom imajte na umu - nagrada neće izostati! Očekuju vas priznanja, nagrade, dostignuća, prilike koje ne smete da propustite. Očaravajući osmeh na vašem licu biće neodoljivo privlačan osobama koje će se naći u vašoj blizini.

Svoj život možete obogatiti novim poznanstvima, jednim uzbudljivim putovanjem u inostranstvo, selidbom ili novim poslovnim projektom. Veoma je moguće da ćete ući u brak, postati roditelj ili započeti novu vezu. Sreća kao da vreba na vas, zato nemojte pokleknuti u teškim trenucima, znajte da ste jači od svih problema! Za vas je ovo godina velikih ostvarenja!

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP za 2017. godinu - RAK: godišnje astro prognoze mesec po mesec za ljubav, posao i zdravlje (OD JANUARA DO DECEMBRA)

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

4. 2. - 16. 2. Venera i Mars u znaku Ovna zapaliće iskru strasti. Jako ćete se zagrejati za jednu osobu i to će vam podići životnu energiju.
14. 10. - 6. 11. Okruženi ste lepotom, svesni ste vlastite privlačnosti, s lakoćom dolazite do ciljeva i znate da vas ona posebna osoba u vašem životu voli.

ŠKORPIJA

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i isceljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što više budete bili dlučniji u nameri da prekinete nit koja vas povezuje sa nekim osobama i situacijama iz prošlosti, a koji u vama izazivaju osećaj patnje i nemira, sigurno je da će vaši dani u predstojećoj godini biti ispunjeni pozitivnom energijom.

S pozicijom Jupitera iza vaših leđa sve do novembra kao da će vas čuvati anđeli. Uvek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspeha.

Nakon novembra Jupiter će ući u vaš znak i budite uvereni da će vas sreća pronaći.

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

17. 10. - 4. 11. Merkur u vašem znaku omogućiće vam poslovni napredak. Ako niste verovali da je moguće, u ovom periodu uverićete se u suprotno.
9. 12. - 31. 12. Sprega Marsa i Jupitera donosi veliku aktivnost koja će rezultirati novim poslovnim i ljubavnim pobedama.

STRELAC

Život ponekad može biti grub i težak, ali vaš urođeni optimizam i volja za životom neće vam dopustiti da pokleknete pred izazovima. Zadovoljstvo i pozitivne prilike pronalazite u društvu prijatelja i osoba s kojima delite iste interese. ako se odlučite da se uključiti u rad nekog udruženja ili organizacije, povežite se s ljudima od kojih možete nešto naučiti i dobiti, sigurno je da će tako vaš život dobiti na kvalitetu.

PROČITAJTE JOŠ: Tajno ljubavno oružje vašeg horoskopskog znaka: Škorpije osvajaju stršću, a Lavovi harizmom

Neki odnosi i osobe odlaze iz vašeg života i pustite ih. Tako ćete stvoriti prostor za nove i perspektivnije prilike koje će vam omogućiti dobitke na svim poljima. Zadovoljstvo pronalazite u deljenju svojih interesa sa drugima, u ostvarenju dugoročnih ambicija koje će vam pokazati put za ostvarenja koja vam tek predstoje.

Najsrećniji period u 2017. godini:

1. 2. - 10. 2. Venera i Mars zapaliće ljubavni žar, odvešće vas u zagrljaj osobe koja će vas očarati svojom snagom i neverovatnom energijom.
1. 12. - 24. 12. Neko poseban pronaalazi put do vašeg srca. Venera u vašem znaku simbol je osećajnih blagoslova i velike ljubavne sreće.

KOJI SU NAJSREĆNIJI DANI U 2017. ZA JARCA, VODOLIJU I RIBE? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

JARAC

Pragmatični i realni kakvi jeste, sreća je za vas ostvarenje konkretnih životnih ciljeva. Ne zanosite se bajkama i iluzijama, gledate stvarnost u oči i zadovoljstvo pronalazite u poslovnim uspesima, porodičnom skladu, u druženju s nekoliko ljudi u koje imate bezgranično poverenje.

Ako se ove godine odlučite da malo smanjite kontrolu i uđete u neke neizvesne i pomalo rizične ljubavne ili poslovne poduhvate, iznenadićete sami sebe, a ono što ćete postići i doživeti premašiće vaša očekivanja. Od jeseni Jupiter vas usmerava na ostvarenje novih prijateljskih odnosa.

Neke osobe biće vam velika podrška u ostvarenju planova, što će vas ispuniti osećajem sreće i pokazati vam koliko ste zaista cenjeni i voljeni.

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

1. 1. - 27. 1. Ovo je vrlo značajno razdoblje za vas i vaš lični napredak. Sreća pristiže kroz zbližavanje s jednom osobom iz vaše prošlosti.
14. 12. - 31. 12. Mnogo ste mirniji, snažniji i odvažni u ostvarenju svojih namera. Imate veliku podršku bliskih osoba i ljudi koji veruju u vas.

VODOLIJA

Česta putovanja i nova poznanstva s ljudima koji žive udaljeno od vas, širiće vaše životne obrasce, pokazaće vam kako je moguće i ono što ste smatrali neostvarivim. Ovo je vaša srećna godina, zašto ne biste iz nje izvukli maksimum? Usudite se da potražite posao u inostranstvu, uložite u svoje znanje, dopustite nekim ljudima potpuno različitim od vas da uđu u vaš život, sad možete pronaći bogatstvo, sreću i obilje izvan vaših uobičajenih životnih okvira.

Pozitivnim mislima kreiraćete pozitivnu stvarnost, shvatiti da se sreća ne krije samo u materijalnim dostignućima nego i u duhovnoj promeni koja vas vodi ka slobodi i oslobođenju od svega što vas sputava. Istražujte, učite, preispitajte svoje uverenja - to je vaš put prema dugotrajnom osećaju sreće.

Najsrećniji period u 2017. godini:

12. 2. - 28. 2. Samo nebo vam je granica. Uverljivi ste, samouvereni, vrlo konkretni u onome što želite da postignete. Uspeh kuca na vaša vrata, otvorite ih!

1. 10. - 17. 10. Plodovi truda koji ste u posljednjih godinu dana ulagali u određeno područje života su perd vama. Proslavite svoj uspeh!

RIBE

Za vas je sreća bliskost i povezanost s osobama koje volite i ništa vas više ne može odobrovoljiti od saznanja da ste voljeni i zaštićeni. Pozitivne promene možete očekivati na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Neptun u vašem znaku već duže vreme izoštrava vašu intuiciju i naglašava kreativnost. Bavljenje muzikom, filmom, plesom, fotografijom ili nekom drugom vrstom umetnosti osnažiće vašu životnu strast i osećanje radosti.

Ako krenete putem ličnog razvoja i duhovnosti vaš će život doživeti neverovatnu transformaciju. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje vaš saveznik. U drugoj polovini godine oslobodićete se nekih tereta, napokon ćete disati punim plućima i shvatiti da ste nadomak ostvarenja jednog sna.

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

12. 1. - 31. 1. Sad se možete izboriti za bolje poslovne i ljubavne pozicije i bićete ponosni na sebe što ste uspeli uprkos svim poteškoćama!
1. 2. - 10. 2. Produktivni ste, svesni vlastitih vrednosti i sa više lakoće dolazite do zacrtanih ciljeva. Sreća vas prati u finansijskim poslovima.

Izvor: 24 sata.hr