Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP koji donosi iznenadnu SREĆU: od siromaštva do BOGATSTVA dok vlada retrogradni Jupiter

Retrogradni Jupiter donosi sreću kad vam je najpotrebnija, pa se čak tuga pretvara u sreću, a samoća u večnu ljubav! Kako će na vaš život uticati magija ove čudesne planete?

  Izvor: Foto: Shutterstock

Retrogradni Jupiter od 6. februara do 9. juna 2017. godine obećava ubrzan razvoj i sreću upravo u onoj sferi života koja vam je sada najvažnija, piše Lovesensa.

Očekujte neočekivano, odnosno, očekujte da će vas sreća iznenaditi upravo onda kad vam je potrebna, bilo da je to na polju posla, putovanja, obrazovanja ili novih poznanstava. Kakve god da su vaše najlepše nade za budućnost, upravo je vreme retrogradnog Jupitera šansa da napravite krupan skok ka toj budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Godišnji horoskop SEKSUALNOSTI i LJUBAVI: kakve ŽELJE i STRASTI će voditi vaš znak Zodijaka u 2017. godini

Međutim, ako su vaši ciljevi nerealistični ili zasnovani na prevelikim, pohlepnim željama pa čak i sitnim prevarama, nemojte se iznenaditi ako vam Jupiter u direktnom hodu od juna do septembra 2017. godine donese gubitke i razočarenje. Čak i ako ste na pravom putu u svom razvoju, dobićete jasan podsetnik da je važno biti srećan i zadovoljan onim što imate.

Upravo retrogradni Jupiter ove godine od vas traži introspekciju i svest o tome koliko je i duhovni razvoj važan za ostvarenje snova i nada.

Astro aspekti obećavaju tri prelepe stvari. Prvo, uz pozitivnu konfiguraciju pravouglog trougla koji formiraju Jupiter, Saturn i Uran, kao i fiksnu zvezdu Spicu u Vagi, dobićete najbolju moguću šansu za uspeh. Zamislite! Najsrećnija planeta uz najsrećniju od svih fiksnih zvezda!

Drugo, Spica u konjukciji s Jupiterom posebno će pomoći onima koji su na putu duhovnog razvoja i psihičkog osvešćenja. Ona nudi zaštitu, napredak i mogućnost da se obogate čak i oni najsiromašniji.

NEVEROVATNA LJUBAVNA AVANTURA JE PRED VAŠIM VRATIMA! PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije