OVAN

Uživate u lovu, vrlo ste direktni i nedvosmisleni kad upućujete poziv na avanturu, a dugo zavođenje smatrate gubitkom vremena. Privlačiće vas osobe sportske građe i slobodoumnog pogleda na svet. Niste za duge predigre, previše ste impulsivni i nagli kad vas ulovi želja, ne možete čekati da avantura napokon počne. Krevet nije i neće biti vaše omiljeno mesto za seks. Uzbudljivije vam je to učiniti brzo, skriveno i na licu mesta. Libido će vam u ovoj godini biti najizraženiji u januaru, februaru, maju i avgustu i sigurno je da ćete pronaći osobu koja će vam utoliti seksualnu glad. Nećete prezati ni od vanbračnog flerta, a mogli biste da prihvatite i ponudu zauzete osobe.

Najseksepilniji partner: Najluđi provod mogli biste doživeti s Blizancem. Silna fizička kompatibilnost mogla bi dovesti i do zaljubljivanja.

Izbegavajte: Upustite li se u seks s Devicom, mogli biste zažaliti. Već nakon prvog poljupca shvatićete da između vas nema baš nikakve hemije.

PROČITAJTE JOŠ: OVAN - godišnji HOROSKOP za 2017. godinu: ASTRO prognoze za ljubav, posao i sreću

BIK

Iako ste po prirodi senzualni i taktilni pa niste skloni dugim razdobljima apstinencije, u jednom delu ove godine doći će do smanjene zainteresovanosti za seks. Možda vas vaš partner više ne uzbuđuje kao pre, a ako ste sami, bićete više zainteresovani za ljubavnu nego za seksualnu vezu, pa ćete ponude samo za povremena druženja odbijati. Najviše vatrometa u vašoj spavaćoj sobi biće u januaru, februaru i novembru. Volite da "to" radite nakon ukusne večere, uz omiljenu muziku, a još ako pored sebe imate osobu koja će vas doticati na pravim mestima, sigurno je da se neće sve zadržati na jednom susretu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, izađite iz spavaće sobe. Inicirajte seks negde u prirodi, strast će se ponovo probuditi.

Najseksepilnijipartner: Biće vam ludo i nezaboravno s jednom Ribom. Savršena kombinacija maženja, nežnosti i telesne strasti biće vam neodoljiva.

Izbegavajte: Neće vam ići sa Strelcem. Možda ćete očekivati previše, ali počećete da se osećate kao objekat koji služi zadovoljenju potreba.

BLIZANCI

Ovo je vaša godina za seksi avanture, burne noćne provode i nova poznanstva. Da biste pristali s nekim da odete u krevet, suprotna vas strana mora osvojiti svojom duhovitošću i inteligencijom. Što je neko brži na jeziku, vama je više seksi, još ako prilikom samog čina izvali koju sočnu prostotu, znaćete da ste izabrali ono pravo za sebe. Više je nego moguće da se ove godine zapletete u vrući odnos s osobom koja će biti mlađa od vas, a najuzbudljiviji meseci u godini biće maj, jul i novembar. Budući da ste osoba kojoj sve brzo dosadi i stalno težite promenama i novim uzbuđenjima, izvucite monotoniju iz svoje bračne postelje, mogla bi vam nepovratno razoriti brak. Ne očekujte da će vas utešiti vanbračna avantura u januaru.

Najseksepilniji partner: U blizini jednog Ovna gubite sposobnost samokontrole. Spremni ste na sve, pa i po cenu da izgubite nešto što vam je drago.

Izbegavajte: Imaćete problema s Jarcem. Svojim zahtevima i velikim očekivanjima gušiće vašu zainteresovanost za druženje.

GODIŠNJI EROTSKI HOROSKOP ZA RAKA, LAVA I DEVICU PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

RAK

Najkreativniji ste u seksu kad volite i kad znate da ste voljeni. Tad ste spremni na sve, a urođena stidljivost i seksualna inhibiranost nestaju. Ali računajte na to da biste u ovoj godini mogli sami sebe iznenaditi i prepustiti se zovu avantura. Zaslepeće vas strast koju ćete osećati u blizini jedne osobe nespremne da vam ponudi nešto više od povremenih susreta. Pristaćete na takva druženja jer ćete se zaljubiti, ali ćutaćete o tome. S njom ćete isprobati i neke seksualne poze i aktivnosti u kojima pre niste imali prilike da toliko uživate. Ali u poslednja dva meseca ove godine pojaviće se još neko novi. Jedna osoba će se ozbiljno zainteresovati za vas i osetićete da je reč o nekome ko bi vas mogao zavoleti. Bićete u velikoj dilemi.

Najseksepilniji partner: Seksi druženja sa Strelcem podizaće vam energiju i samopouzdanje. On će znati kako da vas osvoji i ostavi bez daha.

Izbegavajte: Koliko god da vas privlačila jedna Vaga, imajte na umu da ćete se nakon seksa s njom osećati iskorišćeno, možda čak i nasamareno.

PROČITAJTE JOŠ: LAV - godišnji HOROSKOP za 2017. godinu: ASTRO prognoze za ljubav, posao i sreću

LAV

Sami ste, dosadno vam je, mučite li se oko pronalaska partnera za seks, isprobajte sreću na jednoj od društvenih mreža i stranica za upoznavanje. Dobitku na seksi lutriji mogao bi kumovati i slučajni susreti na ulici, maštoviti SMS-ovi, kao i kraća putovanja. U vašem seksualnom životu mora biti dramatike i uzbuđenja. Volite da zavodite, volite da se i dugo ljubite, ne prijaju vam osobe kojima je vođenje ljubavi samo izduvni ventil. Vi cenite kreativnost i virtuoznost. Tokom ove godine najbolje ćete se provoditi u februaru, avgustu i oktobru. U januaru biste mogli pasti na seksepil osobe koja neće ispuniti vaša očekivanja, pa pazite da se ne zaljubite u nju, upravo zbog toga što je ne možete imati.

Najseksipilniji partner: Miris, hod, gestikulacija jednog Raka u vama će podstaći divlji ples hormona. Leto bi vam moglo doneti i nešto više od seksa.

DEVICA

U svemu težite da budete izvrsni, pa tako i u seksu. Usavršavaćete svoje seksualne veštine i nećete stati dok ne budete zadovoljni, kao i dok vas ne pohvali vaš partner. Vi nemate problem da odete i korak dalje i isprobate neobične stvari. Ove godine će vam se najviše posrećiti u januaru, ali ništa manje uzbuđenja neće biti ni tokom septembra, oktobra pa sve tamo do kraja godine.Iz jednog slučajnog poznanstva i poziva na seks mogle bi se dogoditi snažne emocije koje ćete na početku potiskivati, ali kako će vreme odmicati shvatićete da ste se ozbiljno zaljubili. Zbog takvih intenzivnih doživljaja bićete spremni da napustite vezu i zaboravite na bivšu ljubav.

Najseksepilniji partner: Definitivno vas osvajaju Škorpije, a tako će biti i ove godine. Osim što će vam pružiti vrhunski užitak, probudiće u vama i snažne emocije.

Izbegavajte: S Lavom se možete upustiti u nešto što će početi kao dobar seks, ali dugoročno će se pretvoriti u emocionalno ucenjivanje.

GODIŠNJI EROTSKI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU I STRELCA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

VAGA

Dugo zavođenje i SMS-ovi dvosmislenog sadržaja koji raspiruju maštu neophodna su predigra samom seksualnom činu. Seks više volite nazivati vođenjem ljubavi i niste od onih čija se strast probudi na grubost i direktnost. Radije igrate igre i uživate u napetosti koja se širi između vas i suprotne strane. U ovoj godini uživaćete u pažnji udvarača i brojnim ponudama. Seksa vam neće nedostajati, osim ako vi odlučite drugačije. U februaru su moguuće zabranjene ljubavi i avanture zbog strasti. Neki će prevariti partnera jer će se osećati zapostavljeno, ali moguće je i da se pojavi neko zbog koga ćete izgubiti razum. Ipak, erupcija senzualnosti i strasti biće najintenzivnija od septembra do kraja godine. Uživaćete bez granica i predrasuda.

Najseksepilniji partner: Bik će vam svojim dodirima podizati telesnu temperaturu. Zbog tih susreta u jednom ćete trenutku biti spremni da sve stavite na kocku.

Izbegavajte: Nakon što se upustite u prvi seks s Lavom, zažalićete što ste mu se tako lako popustili. Imaćete utisak da vas je iskoristio.

PROČITAJTE JOŠ: Životni PRINCIPI svakog horoskopskog znaka: Ovan ne voli svađu, a Vaga uvek podržava LJUBAV

ŠKORPIJA

Spadate u red najpožudnijih osoba u Zodijaku. U seksu za vas nema tabua i ograničenja. U svemu gurate stvari do krajnjih granica, pa tako i u fizičkom zadovoljenju. Uživate u neobičnim stvarima tokom seksa i isprobavanju nečega što se do sada niste usudili da probate. Vaše srce će stalno tražiti moćnu strast, a želja za ljubav i seksom biće veća nego ikada, posebno u januaru. Možda ćete se prepustiti ljubavnoj avanturi sa dve osobe, pa će jedna osoba saznati na drugu, a vi ćete se naći u nezavidnoj situaciji. Da nije sve u seksu i da je možda došlo vreme za uplovljavanje u neku mirniju luku, shvatićete u drugoj polovini godine.

Najseksepilniji partner: Fizička strast koju ćete konzumirati s Vagom odvijaće se u strogoj tajnosti, što će dodatno podstaći čaroliju.

Izbegavajte: Vodolija će vas ostaviti hladnima, možda ćete i otići do kraja, ali vodićete ljubav mehanički i bez previše uzbuđenja.

STRELAC

Sa Saturnom u svom znaku možda se u poslednjih godinu dana i ne možete pohvaliti velikim seksualnim apetitom. Vi volite igru, avanturu, sve što je drugačije i nije na bilo koji način uniformisano ili unapred određeno, ali sa Saturnom postajete sve više oprezni i promišljeni pa se manje zalećete u rizične situacije. U februaru ćete se upustiti u seksualni odnos iz potrebe, biće to vaš način kojim pokušavate dobiti nešto što vam je potrebno. Seks sa strancem leto će učiniti uzbudljivim, a u slučaju pojedinih osoba ovog znaka susret s osobom iz školskih dana mogao bi da se pretvori u vrlo buran i uzbudljiv ljubavni odnos neizvesnog ishoda. Možda nakon svega i plane ljubav i tako iscelite neke emocionalne rane iz bliske prošlosti.

Najseksepilniji partner: Pristup, gard i inteligencija jedne Vodolije biće vam neodoljivo privlačni. Zavešćete je i odvesti u krevet. Nećete zažaliti.

Izbegavajte: Manjak fizičke kompatibilnosti s Bikom primoraće vas na prekid odnosa. Biće vam žao jer imate mnogo zajedničkih interesovanja.

GODIŠNJI EROTSKI HOROSKOP ZA JARCA, VODOLIJU I RIBE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

JARAC

Vi i te kako znate druge iznenaditi svojim seksualnim veštinama i nezasitnošću. Naizgled ste distancirani i odmereni, ali kad vas dotaknu na pravi način i na pravom mestu, drugu stranu očekuje erupcija slasti i zadovoljstva. Izdržljivi ste ljubavnici, vežete se uz jednu osobu, monogamni ste i niste od onih koji požele nešto drugačije, zabranjeno i tuđe. Seksualne oluje očekuju vas u januaru. Slučajan susret na putovanju ili u drugom gradu započeće kafom a završiti u krevetu. Druga strana će vas znati intelektualno uzbuditi, pa nećete imati puno opcija osim da se prepustite. Seksualni prekršaji mogući su u februaru, upuštate se u nešto rizično što ćete povlačiti veći deo proleća, dok ne shvatite da vam druga strana ne možete dati ništa više osim dobrog, ali retkog seksa.

Najseksepilniji partner: U krevetu ćete biti ravnopravni i kompatibilni partneri. Sve će teći spontano i nećete morati da se trudite kako biste probudili strast.

Izbegavajte: Nasrtljivi pokušaji Ovna da vam se približi i otvorena ponuda za seks, sve ćete to smatrati uvredljivim, ali negde duboko će vas kopkati

PROČITAJTE JOŠ: 10 kvaliteta ljudi rođenih u FEBRUARU: evo zašto su decu februara voljena i uspešna

VODOLIJA

Potrebna vam je mentalna stimulacija, intrigantna verbalna predigra da biste poželeli da sagovornika skinete i odvedete u krevet. Vama seks počinje i odvija se tokom zanimljive komunikacije. Ali ove godine bi se moglo nešto promijeniti. U vaš će život ući osoba koja vas neće zavoditi svojom inteligencijom nego svojim izgledom i vi ćete se po prvi put naći u iskušenju da pregazite svoje principe i upustite se u ludi seks s osobom koja pre nikad ne bi bila vaš izbor.Vaš novi prijatelj s povlasticama znaće kako da vas dodiruje i stimuliše da bi vas opustio i da biste doživeli vrhunski fizički užitak. Na mnogo uzbudljivih iskoraka u nepoznato i vrućih flertova pripremite se u januaru i februaru.

Najseksepilniji partner: Kad vas Vaga pronađe svojim prstima i poljupcima, potpuno ćete se izgubiti u oazi užitka. Nećete moći da joj kažete "ne". Mogli biste privući jednog Raka, ali ako se i upustite u seks, imajte na umu da nećete imati ista očekivanja od odnosa. On će tražiti više.

RIBE

Vaša podatnost, maznost i nežnost igraju veliku ulogu u zavođenju. Uživate u dugim predigrama, u neizvesnosti onoga što dolazi. Volite da maštate o tome kako se ljubite s nekom slavnom osobom, vaš sanjarski duh nema granica. Intuicija igra veliku ulogu u izboru seksualnog partnera. Naprosto možete predosetiti da li stoji pored vas osoba koja je u stanju da vas seksualno zadovolji i retko ćete pogrešiti. Uzbuđenja za vas započinju već u januaru. Venera i Mars u vašem znaku obećavaju mnogo uživanja i zadovoljstva kroz seksualni život, moguće je i da se zaljubite. Ništa manje dinamično neće biti niti u februaru, mesecu u kojem bi seks za vas mogao biti dobar put do ispunjenja nekih životnih potreba. Osoba koju ćete zavesti obasipaće vas materijalnim poklonima i pažnjom.

Najseksepilniji partner: U zagrljaju Lava zaboravljate na sve oko sebe. Dopuštate mu da se igra vašim telom kao igračkom dok vi nesputano uživate.

Izbegavajte: Seksualni stil Blizanca razlikovaće se od vašeg. On voli da priča tokom intimnog čina, a vi radije ćutite i maštate.

Izvor: 24sata.hr