RECEPT "KORAK PO KORAK": klasična čokoladna glazura za torte i kolače
Dobra čokoladna glazura razmazuje se lako, a odlikuje nežnim satenskim sjajem!
Pročitaj još
Dobra čokoladna glazura razmazuje se lako, a odlikuje nežnim satenskim sjajem!
20.02.2019.
Priprema: Izlomite čokoladu. U šerpici zagrejte mleko, na tihoj vatri otopite čokoladu u mleku, po želji dodajte malo šećera i puter. Kad se sastojci sjedine, prelite toplu glazuru preko torte ili kolača.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka