Aleksandra Prijović je porodila u martu 2019. godine i na svet donela sina, međutim mnogi su očekivali će ona da se zatvori u kuću i da neće moći da digne glavu od obaveza, piše Lepa & Srećna.

Mlada pevačica je uprkos porođaju i carskom rezu, uspela da vrati liniju. Takođe je rešila da se vrati nastupima, a što se tiče malog Aleksandra ona je otkrila kakavu odluku je donela vezanu za dete.

Naime Lepa Brena svakodnevno kad god joj obaveze dozvole zove Aleksandru i Filipa da im čuva dete, a tu su, kao što Aleksandra otkriva, i Filipova i njena mama.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Na sledećoj strani pročitajte kakavu odluku je donela Aleksandra!

PageBreak

Aleksandra je otkrila za Alo da su Filip i ona su ipak doneli odluku da će sami da čuvaju dete. Takođe je rekla da Filip i ona žele najviše vremena da provode sa bebom, jer deca brzo rastu i uživanje sa njima dok su mali brzo prođe.

Aleksandra je ovim stavom posebno oduševila sve žene, jer je pokazala da je sposobna da se izbori sa svim obavezama, a da ne pravi pometnju oko toga. 

Pevačica je još jednim gestom oduševila sve na Internetu. Naime ona je nedavno sama otišla u prodavnicu u nabavku, ležerno obučena i bez ičije pomoći ponela kese iz radnje. Svojim stavom i ponašanjem je mnogima dokazala da je jedna sasvim obična žena koja uživa u majčinstvu i obavezama koje dolaze uz to.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Izvor: Lepa & Srećna