Zakoračili smo u sezonu toplih i mekanih džempera, pa kao i svake godine, potražili smo inspiraciju na omiljenom Pinterestu kako da ih kombinujemo.

PROČITAJTE JOŠ: VEČITA SUKNJA KOJA NE IZLAZI IZ MODE! NE KUPUJTE NOVU: ovakvu suknju nose Megan Markl, Melanija Trump i kraljica Leticija (FOTO)

Tako smo primetili da je ova društvena mreža okupirana džemperom u jednoj od naših omiljenih nam boji. Pogađate, u pitanju je siva koja se tako lepo slaže uz sve i ostavlja nam toliko prostora za kombinovanje.

Kako prenosi jedan američki sajt, sivi džemper (grey sweater) je najčećće korišćena reč na Pinterestu poslednjih nedelja i zaista možete pronaći na ovoj društvenoj mreži najrazličitije načine kako da ga iskombinujete.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE KAKO SVE MOŽETE DA NOSITE SIVI DŽEMPER

PageBreak

View this post on Instagram

Bleu bébé.@bashparis sweater #bashparis

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Oct 2, 2018 at 4:41am PDT

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE OVDE

PageBreak

Jedan od glavnih saveta modnih stručnjaka - nemojte ga nositi samo kao džemper. Nabavite oversize i ponesite ga kao haljinu, tuniku, a naravno tu je i džins koji se uvek najlepše slaže uz ovaj modni komad.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET POLUDEO, DA LI SE MELANIJA TRAMP OBRUKALA NOVOM ODEĆOM: Prva dama Amerike obukla se u bež boju od glave do pete (FOTO)

Izvor: Cosmopolitan