Lepa pevačica Nina Badrić često objavljuje slike u zanimljivim modnim kombinacijama, a sada je pokazala jednu HIT kombinaciju odeće za leto, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVDE KUVA NINA BADRIĆ! KAKO IZGLEDA KUHINJA POPULARNE PEVAČICE: izabrala je neobičnu boju za kuhinju, a domaćice na Instagramu su oduševljene (FOTO)

Nina Badrić je poznata kao dama sa odličnim stilom, a perfektno se snalazi u kombinovanju moderne odeće, pa vešto zna da prikrije nedostatke, izgleda seksepilno i mladoliko.

Ovoga puta pevačica je obukla suknju visokog struka prekrivenu šljokicama, a u nju je upasala satensku majicu u prugastom dezenu,  ukrašenu čipkom i sa tankim bretelama. Pevačica je ovako istakla struk i dekolte, izabrala dužinu suknje koja čini da izgleda mršavije, a sa sandalama u crnoj, sivoj i narandžastoj boji napravila je savršen kontrast.

Kliknite OVDE da pogledate HIT modnu kombinaciju Nine Badrić za leto!


Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 27. Јул 2018. у 5:24 PDT

PageBreak

Pevačica je napravila jednostavnu punđu, a u ovoj kombinaciji ističe se njen savršeno preplanuli ten.

PROČITAJTE JOŠ: 10 HIT HALJINA KOJE NOSI LEPA NINA BADRIĆ: pogledajte najlepše letnje haljine popularne pevačice (FOTO)

Mnoge žene na Instagramu komentarisale su kako Nina u ovoj kombinaciji izgleda fantastično, a ukoliko se i vi odlučite da obučete ovako nešto, sigurno nećete pogrešiti.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 6. Авг 2018. у 11:42 PDT

Izvor: Lepa & Srećna