Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSPIRACIJA I REŠENJE NA JEDNOM MESTU: Kako sam za 45 minuta dobila savršen garderober iz snova

Autor Jovana Kos

Opremanje doma za mene je izazov u kojem, uprkos svim obavezama, neizmerno uživam. Kako je došlo vreme da moj stan dobije novi garderober, nisam mnogo razmišljala pre nego što sam shvatila gde treba da se uputim.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Čim sam čula da je u Beogradu otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u našoj zemlji, zakazala sam svoj termin i u najkraćem roku našla se na adresi Đorđa Stanojevića 35, gde se u okviru Roda MEGA centra nalazi pravi raj za uređenje doma.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Dočekali su me nasmejani, ljubazni i uslužni zaposleni, spremni da za svaku zamisao kupca nađu najbolje rešenje. U IKEA Studiju za planiranje uz stručnu pomoć IKEA savetnika možete dizajnirati kuhinju, isplanirati garderober, ali i dobiti savet za opremanje bilo koje prostorije.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Nakon što sam pogledala neka od mogućih rešenja koja su izložena u studiju, pronašla inspiraciju i bliže se upoznala sa proizvodima, započeli smo proces planiranja mog idealnog garderobera, a iz ličnog iskustva savetujem vam da, pre nego što se uputite u novootvoreni Studio za planiranje, sa sobom ponesete plan prostorije sa dimenzijama, kao i sve ostale informacije koje bi mogle biti od koristi savetnicima.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

U zavisnosti od vaših potreba, kao i prostora kojim raspolažete, birate visinu i širinu garderobera, tip vrata (klizna ili sa šarkama), boju i model ručki, ogledala, raspored pregrada, fioka, korpi i svih propratnih elemenata, sve do najsitnijih detalja.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Garderober po mojoj meri zatim smo preneli na ekran, a uz sugestije IKEA savetnice određene elemente smo dodavali i oduzimali, kako bismo došli do najpraktičnijeg rešenja koje se uklopilo u budžet koji sam izdvojila za garderober.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Nakon što smo napravili virtuelni plan garderobera, dobila sam kod uz pomoć kog u svakom trenutku mogu da svom planu pristupim na sajtu IKEE, kao i da ga, po potrebi, izmenim pre finalne kupovine. Nakon 45 minuta iz Studija sam izašla nasmejana, zadovoljna i uzbuđena zbog novih detalja koji će uskoro biti na mojoj adresi i oplemeniti i osvežiti moj životni prostor.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

IKEA Studio za planiranje ne nudi mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta, ali su svi artikli dostupni na našem tržištu (kojih ima više od 9.000), na samo jedan klik od vas, budući da ih ovde možete poručiti, platiti svoju narudžbinu i odabrati uslugu preuzimanja na nekoj od Click & Collect - IKEA lokacija ili uslugu isporuke na kućnu adresu.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Usluga planiranja je besplatna, termini se zakazuju unapred putem linka IKEA Studio za planiranje Novi Beograd - IKEA, ili u samom Studiju, konsultacije traju od 45 minuta do dva sata, a radno vreme je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22h.

 Ikea Izvor: Stefan Stojanović

Dok čekam da moj novi garderober stigne, već razmišljam o renoviranju kuhinje i znam gde ću se vratiti!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nenad

meni su u Xenonlightu postavili rasvetu u ormare. LED diodica i prekidač i kada otvorimo vrata ormara ono svetlo unutra. Preporučujem! Nema boljeg osećaja od toga, deluje luksuzno, a nije uopšte skupo

Najnovije