Čim sam čula da je u Beogradu otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u našoj zemlji, zakazala sam svoj termin i u najkraćem roku našla se na adresi Đorđa Stanojevića 35, gde se u okviru Roda MEGA centra nalazi pravi raj za uređenje doma.

Ikea
Stefan Stojanović 

Dočekali su me nasmejani, ljubazni i uslužni zaposleni, spremni da za svaku zamisao kupca nađu najbolje rešenje. U IKEA Studiju za planiranje uz stručnu pomoć IKEA savetnika možete dizajnirati kuhinju, isplanirati garderober, ali i dobiti savet za opremanje bilo koje prostorije.

Ikea
Stefan Stojanović 

Nakon što sam pogledala neka od mogućih rešenja koja su izložena u studiju, pronašla inspiraciju i bliže se upoznala sa proizvodima, započeli smo proces planiranja mog idealnog garderobera, a iz ličnog iskustva savetujem vam da, pre nego što se uputite u novootvoreni Studio za planiranje, sa sobom ponesete plan prostorije sa dimenzijama, kao i sve ostale informacije koje bi mogle biti od koristi savetnicima.

Ikea
Stefan Stojanović 

U zavisnosti od vaših potreba, kao i prostora kojim raspolažete, birate visinu i širinu garderobera, tip vrata (klizna ili sa šarkama), boju i model ručki, ogledala, raspored pregrada, fioka, korpi i svih propratnih elemenata, sve do najsitnijih detalja.

Ikea
Stefan Stojanović 

Garderober po mojoj meri zatim smo preneli na ekran, a uz sugestije IKEA savetnice određene elemente smo dodavali i oduzimali, kako bismo došli do najpraktičnijeg rešenja koje se uklopilo u budžet koji sam izdvojila za garderober.

Ikea
Stefan Stojanović 

Nakon što smo napravili virtuelni plan garderobera, dobila sam kod uz pomoć kog u svakom trenutku mogu da svom planu pristupim na sajtu IKEE, kao i da ga, po potrebi, izmenim pre finalne kupovine. Nakon 45 minuta iz Studija sam izašla nasmejana, zadovoljna i uzbuđena zbog novih detalja koji će uskoro biti na mojoj adresi i oplemeniti i osvežiti moj životni prostor.

Ikea
Stefan Stojanović 

IKEA Studio za planiranje ne nudi mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta, ali su svi artikli dostupni na našem tržištu (kojih ima više od 9.000), na samo jedan klik od vas, budući da ih ovde možete poručiti, platiti svoju narudžbinu i odabrati uslugu preuzimanja na nekoj od Click & Collect - IKEA lokacija ili uslugu isporuke na kućnu adresu.

Ikea
Stefan Stojanović 

Usluga planiranja je besplatna, termini se zakazuju unapred putem linka IKEA Studio za planiranje Novi Beograd - IKEA, ili u samom Studiju, konsultacije traju od 45 minuta do dva sata, a radno vreme je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22h.

Ikea
Stefan Stojanović 

Dok čekam da moj novi garderober stigne, već razmišljam o renoviranju kuhinje i znam gde ću se vratiti!