Kuhinja je srce svake kuće, a ova rustična kuhinja je definitivno jedinstvena i osvajila nas je na prvi pogled, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJLEPŠI STANOVI NA INSTAGRAMU: pogledajte odlične ideje za uređenje dnevne sobe, kuhinje i kupatila (FOTO)

Ova kuhinja je dobila naziv Zeleni čaj (Green tea) zbog nežne sivozelene boje i zbog celokupnog inovativnog izgleda koji inspiriše na prvi pogled.  Kuhinja predstavlja pravo remek-delo nemačke dizajnerske kompanije Rational koja se više od 50 godina trudi da napravi savršeni spoj lepo uređenog prostora, moderne tehnologije i neverovatne funkcionalnosti i udobnosti.

Starinska kuhinja stvorena je kombinacijom praktičnih drvenih elemenata i neophodnih kućnih aparata, a nežna nijansa zelene daje joj efekat topline, pa kuhinja zaista deluje kao oaza porodice.

Elementi u kuhinji su praktični, a spoj zelene, sive i boje drveta daje pravu harmoniju boja. Međutim, poseban osećaj udobnosti daju i slatke kožne ručke na fiokama i ormarićima, pa kuhinja istovremeno izgleda komforno i elegantno. 

Domaćicama će se najviše dopasti praktične fioke koje u sebi imaju odvojene delove, a kako se ne bi narušio rustičan stil dizajneri su moderne kuhinjske aparate sakrili u orman od nerđajućeg čelika, gde je stao čak i šporet sa rernom.

PROČITAJTE JOŠ: OVE BOJE U KUHINJI PRIVLAČE ZDRAVLJE I NOVAC: evo kako da okrečite kuhinju po feng šui pravilima

U kuhinji nema visećih delova, ali zato postoje police i odlično skriveni delovi za skladištenje posuđa. Takođe, rasveta je jedinstvena i potpuno daje kuhinji identičan izgled.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike ove rustične kuhinje!

OVO JE NAJLEPŠA RUSTIČNA KUHINJA: praktični elementi i najmodernija boja u kuhinji u starinskom stilu (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ove elemente treba da ima svaka kuhinja - zavirite u najlepšu rustičnu kuhinju u nežnim bojama i sa savršenim rasporedom!