U najstarijem predgrađu Stokholma krije se pravi biser enterijera, a sigurni smo da će i vas uređenje ovog stana inspirisati da napravite moderne i lepe izmene u svom domu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA VAŠA KUHINJA IZGLEDA PROSTRANO: super trikovi koji će učiniti da kuhinja izgleda veće za par kvadrata (SAVETI)

Kompanija za nekretnine Historiska hem predstavlja jedinstven stan u skandinavskom stilu. Ovaj jednosoban stan sastoji se od funkcionalnog rasporeda prostorija, ali i odličnih detalja i perfektno izabranog nameštaja. 

Stan se nalazi u zgradi koja je nekada bila fabrika klavira, sa fasadom od cigle, okružena zelenilom, a i sama zgrada asocira na originalan dom. Ovaj stan se sastoji od prostrane dnevne sobe u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom

Kliknite OVDE da pogledate kuhinju u ovom jednosobnom stanu!

ODUŠEVIĆE VAS BELA KUHINJA: zavirite u savršen jednosoban stan u skandinavskom stilu (FOTO)
LepaiSrecna Copyright: ©JOAKIMJOHANSSON

PageBreak

U dnevnoj sobi se nalaze ugaona garnitura, sto, fotelja i police sa zanimljivim detaljima. poseban efekat odaju slike savremene umetnosti, kao i biljke među kojima se izdvaja filedendron.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE MODERNE KUHINJE ZA 2018. GODINU: savršene boje, kuhinjski elementi i detalji za svaki stan (FOTO)

Najlepši prostor u ovom stanu svakako je kuhinja u beloj boji.

Visoki gornji elementi, kombinacija zatvorenih i otvorenih polica i velika radna površina - ne sumnjamo da bi se ova kuhinja dopala svim zaljubljenicima u kuvanje.

Kliknite OVDE da vidite spavaću sobu sa balkonom!

ODUŠEVIĆE VAS BELA KUHINJA: zavirite u savršen jednosoban stan u skandinavskom stilu (FOTO)
LepaiSrecna Copyright: ©JOAKIMJOHANSSON

PageBreak

Spavaćasoba je prostrana, a iz nje se izlazi na balkon u cveću koji gleda na mirno dvorište.

Kupatilo je uređeno u crnobeloj kombinaciji, a tuš kabina je od providnog stakla.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

U ovom stanu je za pod izabran laminat, a ono što stan izdvaja jeste visina plafona od 3, 65 metara i prozori od 2, 5 metara. Stan odlikuje prirodna svetlost, otvoren prostor i funkcionalnosrt, a nema sumnje da bi bio savršen dom za dvoje!

Sve slike stana pogledajte u FOTO galeriji!

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Savršen spoj jednostavnosti, slobodnog prostora i osećaja toplote porodičnog doma - zavirite u jedinstven stan u Švedskoj!