Prva dama Amerike Melanija Tramp juče je u Beloj kući ugostila mališane iz porodica iz Vazduhoplovne baze Endruz, tako da su oni bili prvi koji su dobili priliku da uživaju u zimskim i prazničnim čarolijama u režiji Trampovih, piše Glossy.

Mališani su bili oduševljeni i dekoracijom ovog velelepnog zdanja i njihovim domaćinima - naročito prvom damom. Upravo je ona, tvrdi portparol Bele kuće Sara Hakabi Sanders, i zaslužna za božićni duh koji vlada čuvenom vilom jer "lično birala i bila uključena u svaki detalj" dekoracije.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP OBUKLA HALJINE O KOJIMA SE PRIČA U DNEVNIKU RTS: evo kako je Prva dama Amerike pokazala da je najveća ikona stila (FOTO)

Ono što je oduševilo sve prisutne jeste veliki broj novogodišnjih jelki, koje su postavljene na više mesta u kući, a najviše ih ima u velikom holu, u koji je Melanija ušetala spuštajući se niz glavno stepenište dok su baletski igrači plesali uz muziku iz "Krcka Oraščića". Ovaj čuveni balet očito je poslužio kao inspiracija prvoj dami, pa su tako detalji koji podsećaju na "Krcka Oraščića" okačeni širom velikog foajea.

Međutim, mali šta bi mališane moglo da očara kao druženje s prvom damom u Crvenoj sobi, prostoriji koja je dekorisana gotovo isključivo slatkišima! Trampovi su za to koristili tradicionalnle kolačiće od đumbira i još mnogo neodoljivih poslastica, ali je Melanija iskoristila ovu priliku da dečake i devojčice upozori da ne treba da preteruju s unosom šećera.

PROČITAJTE JOŠ: 3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)

Naravno, dekoraciji biblioteke posvećeno je mnogo pažnje i ljubavi. Tako se u ovoj sobi sada nalazi izdanje Dikensove "Božićne pesme" iz 1866. godine, kao i simpatičan cvetni aranžman, a tu su i očaravajući venčići.

Očekuje se da će kroz Belu kuću tokom praznične sezone proći oko 25.000 radoznalih turista, a jedno je sigurno - čeka ih nezaboravna avantura!

Sve slike dekoracije u kući Melanije Tramp pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Glossy

LepaiSrecna Melanija Tramp je napravila rusku bajku u Beloj kući, a evo kakvu je dekoraciju Prva dama Amerike izabrala za novogodišnje praznike!