Uređenje stana je nemoguće bez detalljnog planiranja kuhinje, a evo koje moderne kuhinje će postati pravi HIT u uređenju enterijera tokom 2018. godine, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJLEPŠA KUPATILA NA SVETU: ovakve pločice, kade i tuš kabine poželećete u svojoj kući (FOTO)

Italijanska kompanija Home Cucine predstavila je seriju kuhinja u kojoj se izdvajaju tradicionalne, luksuzne i moderne. U 2018. godini moderno je da u kuhinji imate neizostavan šank ili pult za ručanje. Ugradni kuhinjski aparati štede prostor, a viseći delovi se sastoje od kombinacije otvorenih i zatvorenih polica.

Od boja dominiraju neutralne, poput sive, crne,bele i boje drveta, ali preporučuje se da ubacite detalje u crvenoj boji. Ako volite upečatljivu kuhinju, onda sigurno nema greške sa jarkocrvenom i bojom lavande

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Viseći lusteri su dominantno osvetljenje, a konstanta u trendovima iz prethodnih godina je industrijski stil u kuhinji. Cigle na zidovima, metalni elementi i nepravilni oblici, pa ako ste jedan od onih koji žele da pomere granice, onda je takva kuhinja savršen izbor za vaš stan.

U slikama modernih kuhinja uživajte u foto galeriji!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ako planirate adaptaciju kuhinje, onda će vas sigurno inspirisati najlepše moderne kuhinje za 2018. godinu!