Stolar Čarli Stivens osmislio je kreativno rešenje kako da praktično uredi potkrovlje i popuni prazan prostor, a ono što je napravio sigurno će vas oduševiti!

Prostor koji se nalazi pod krovnim kosinama uvek je nepristupačan i zbog toga ostaje neiskorišćen. Centralnom delu potkrovlja uglavnom imate pristup, ali prostoru pod oštrim uglom ne možete da priđete zbog niskih krovnih kosina.

Umesto da se ovog teško upotrebljivog prostora rešite spuštanjem plafona, možete napraviti predivne police sa klupom, krevetom i delom za ostavu. 

PROČITAJTE JOŠ: Platforma za spavanje: krevet sa fiokama koji će oduševiti vašeg dečaka ili devojčicu (SOBE ZA TINEJDŽERE)

Naime, kako bi iskoristio svaki centimetar potkrovlja ovaj drvodelja popunio je nepristupačan prostor drvenim komodama sa fiokama. Nemojte da brinete o tome da su ove fioke pune tereta teške za izvlačenje, jer na njih možete pričvrstiti točkiće, što je uradio i Čarli. Na taj način uspećete da izvučete masivne fioke bez muke.

Između komoda Čarli je napravio drvenu klupu koju možete ukrasiti i učiniti udobnom pomoću raznobojnih jastučića.

Međutim, ono što je zaista oduševilo sve jeste krevet koji se izvlači iz naslona klupe i popunjava centralni deo potkrovlja.

Ne propustite da pogledate i kako je Čarli praktično iskoristio i drugi nepristupačan prostor potkrovlja. On je ceo taj deo popunio policama. Ali ove police mogu i da se otvore i tada dobijate pristup praznom delu koji možete iskoristiti kao ostavu za stvari koje retko koristite.

Ove praktične i prelepe police možete popuniti knjigama, slikama ili ukrasnim figurama, kako bi prostor učinili živopisnijim.  

Izvor: Lisa