Orlando platforma je pravi tinejdžerski raj - tajna skrovišta pod krevetom najzad su pristupačna i kroz fioke, ali i takozvani "podrumski poklopac", a do stripova na policama lako će se doći čak i u vreme kad roditelji predlože odlazak na spavanje.

PROČITAJTE JOŠ: Saveti stručnjaka: kako najbolje urediti sobu za tinejdžera (SKICA)

Sedam fioka, više polica i paneli kao poseban zid na koji se mogu lepiti slike i posteri ili pisati poruke, kao i udoban, širok krevet oduševiće vašeg dečaka ili devojčicu!

Na dužem kraju kreveta ostavljen je i specijalan odeljak za odlaganje dugačkih predmeta - skija, skejtborda i tome slično.

Ovo je komad nameštaja koji će biti i olakšanje za mame i tate - sa ovako pogodnim krevetom - spremištem biće jednostavnije da se održi red u sobi.

PROČITAJTE JOŠ: Zanimljive ideje za udobnu spavaću sobu: idealan krevet za male stanove

Kompanija Tenglvud dizajn posvećena je izradi dečijih kućica i soba za igru, ali i klasičan nameštaj u kreativnim varijantama kakva je platforma Orlando je njihova "jaka strana". Dva brata - Kevin i Majkl Herd rade u Solt Lejk Sitiju, ali imaju i evropsko iskustvo - boravak u Nemačkoj je, kako kažu, posebno doprineo razvoju njihove proizvodne "linije" dečijih zamaka za uživanje koje ćemo takođe predstaviti!

Ako ste vešti, ovakav krevet možete i sami napraviti, a ako tek ulazite u stolarske vode, potražite pomoć iskusnijeg majstora. 

SVE SLIKE I RASPORED FIOKA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Sedam fioka, više polica i paneli kao poseban zid na koji se mogu lepiti slike i posteri ili pisati poruke, kao i udoban, širok krevet oduševiće vašeg dečaka ili devojčicu!