Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVRŠENO REŠENJE PROTIV BAHATIH VOZAČA: Sačuvajte svoje vozilo i život u saobraćaju uz pomoć ovoga!

G senzor ove kamere za auto u slučaju sudara automatski memoriše snimak i snima zvuk.

  Izvor: Promo

Iz dana u dan raste broj saobraćajnih nesreća na putevima, lakših i težih. Sve je više bahatih vozača koji voze u alkoholisanom stanju, pod uticajem supstanci, ili „jer im se može“. Neophodno je zaštiti se od mogućih posledica sudara, jer takvi vozači ne prezaju ni od čega, i kada slučaj dođe do suda, oni će dati sve od sebe da dokažu da nisu krivi. Zato vam je potrebna auto kamera. Ne bilo koja, već ona koja memoriše snimak u slučaju saobraćajne nesrećne. Uz njenu pomoć imaćete dokaz za sva vremena. 

Ova auto kamera je sve što vam treba! Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je samo 1.999 rsd!

 kamera za auto Izvor: Promo

Budite spremni za svaku situaciju. Ako se nešto i dogodi, događaj ćete imati na snimku, tako da bahati vozač (ili pešak, biciklista, bilo koji učesnik saobraćaja) neće moći da Vam nametne krivicu, niti da Vas optuži za bilo šta. Držaćete stvar pod kontrolom, potpuno osigurani. Ako neko samouvereno odluči i da Vas tuži za nešto za šta Vi niste krivi, imate snimak koji je prihvatljiv na sudu.

 G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk Izvor: Promo

Iskoristite ovu neverovatnu priliku i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu.

Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije