Bilo da ste od onih koji vole svaki ćošak vole da počiste kada spremaju stan ili to radite npr jednom u mesec dana, svakako bi vam dobro došlo da sve nepristupačne delove počistite sa lakoćom. Što manje umaranja i mučenja je uvek dobrodošlo. Zato vam predlažemo da nabavite savitljivi brisko za čišćenje!

Ovaj savitljivi brisko za čišćenje je savršen alat za održavanje vašeg doma besprekornim. Ova inovativna četka za prašinu je dizajnirana sa praktičnim funkcionalnostima koje čine čišćenje bržim, efikasnijim i pristupačnijim!

1. savitljivi brisko (1).jpg
Foto: PROMO Savitljivi brisko

 1. Lako savijanje i odstranjiva drška: Ova četka za prašinu dolazi sa jedinstvenom mogućnošću savijanja i odstranjive drške, što je čini izuzetno prilagodljivom. Ovaj dizajn vam omogućava da jednostavno prilagodite oblik i dužinu četke kako biste se lakše nosili sa različitim površinama i uglovima. Mikrofiber tehnologija brzo zadržava prašinu, prljavštinu i alergene, čineći čišćenje bez napora i efikasnim.

2. Dostupnost teško dostupnih mesta: Zahvaljujući dugoj dršci, naša četka za prašinu lako doseže pukotine, uglove i mesta koja su obično teško dostupna ili se ne mogu normalno očistiti. Dodatno, dizajn sa rupom za kačenje omogućava jednostavno skladištenje, čineći ovu četku praktičnom i kompaktnom.

3. Jednostavno čišćenje: Održavanje ove četke za prašinu je brzo i lako. Možete je direktno oprati vodom, zatim je ocediti i povratiti joj prirodni pufnast izgled mikrofiber četke, spremne za sledeće čišćenje.

4. Visok kvalitet: Ove četke za prašinu sa drškama su izuzetno kvalitetne i izrađene od trajnog mikrofiber materijala koji neće otpadati. Možete ih koristiti nebrojeno puta bez gubitka efikasnosti.

5. Raznolika primena: Ove četke su idealne za korišćenje u kuhinjama, kupatilima, vešerajima i garažama. Mogu se koristiti za čišćenje podova, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, radnih površina, kao i šporeta.

2. savitljivi brisko (1).jpg
Foto: PROMO Savitljivi brisko

Uz ovu četku za prašinu sa dugom drškom, možete lako i efikasno očistiti prašinu i prljavštinu sa teško dostupnih mesta u vašem domu. Uživajte u čistom i svežem okruženju uz pomoć ove praktične četke za čišćenje!

Zato je OVDE što pre poručite po ceni od 990 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.