Čišćenje rerne je jedan od najtežih poslova u kuhinji, veruju mnoge domaćice. Zapečeni slojevi masnoće, para od jela koja se na vrelim zidovima rerne pretvara u tvrdokorne fleke, sve to zagorčava život pred generalku.

Zato neke žene odlučuju da rernu ribaju posle svakog pečenja, a druge se ovog posla ne hvataju mesecima. I svaka kaže - ne zna se šta je gore.

Jedna od najvećih muka jeribanje vrata ako klečite, a znate da ne smete da se oslonite na njih. Ne možete da zapnete, drugim rečima.

Zato je video ove spretne domaćice dobio pola miliona lajkova. Pokazala je koliko je lako izvaditi vrata rerne, što automatski znači da ćete i njenu unutrašnjost mnogo lakše očistiti. 

Zatim je ova žena izvukla ne samo rešetke, već i njihove nosače, pa će moći da s lakoćom riba zidove. A onda je i sama vrata rerne rasklopila i oribala oba stakla odvojeno. 

Deluje kao čarolija, neke žene komentarišu da nisu sigurne da li bi umele da sve vrate na svoje mesto, ali ona pokazuje da je sve to veoma lako. Pogledajte i sami, a u komentarima nam napišite - da li ste vi ovo probali? I koliko često ribate rernu?

Tekst: Lepa&Srećna