Najbolje ideje za božićno uređenje doma neretko dođu spontano, a sama priroda nam može biti neiscrpan izvor inspiracije. Kako bi svoje kupce podstakla na održivost i zeleni način razmišljanja i tokom praznika, kompanija JYSK je i ove godine na društvenim mrežama pokrenula kampanju "Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke". Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje je da su najlepše uspomene one u koje uložimo svoje vreme i trud.

I ove godine spremni za praznično slavlje

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri poput Jelene Čaluković, Tanje Sovulj i Marine Malinović, koje su kombinovanjem prirodnih dekoracija i materijala osmislile i kreirale sopstveni održivi praznični ukras za vrata ili zid, a nakon toga su svoje kreacije podelile sa pratiocima na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaPraznika.

Kupovina ukrasa nije uvek najbolje rešenje, jer uz ove DIY ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, uz izradu sopstvenih ukrasa imate priliku da se kreativno izrazite, ali i provedete kvalitetno vreme sa ukućanima.

Poznata regionalna influenserka Matea Halilović otkrila je na koji način možete da napravite svoju prazničnu dekoraciju za zid ili vrata u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno jeste dobra ideja, malo mašte i komadić prirode.

"Uživam u kreativnom stvaranju i uvek mi je draže da svoj dom upotpunim DIY dekoracijama koje sam sama osmislila uz malo truda i mašte. Proizvode koje napravim često poklanjam prijateljima i porodici i smatram da je to uvek kreativnije i zanimljivije od kupovine gotovog poklona", podelila je Matea Halilović i dodala da za nju prvi korak do ideje predstavlja potraga za inspiracijom u samoj prirodi.

Postupak za izradu dekoracije za zid ili vrata:

1. Zelenilo povezati kanapom ili žicom u buket koji odgovara veličini korpe

1. deo.jpg
Matea Halilović 

2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrašavanje korpe i fiksirati je

2. deo.jpg
Matea Halilović 

3. Buket umetnuti u korpu i ukrasiti detaljima iz obližnjeg parka ili šume, poput žireva, kestena, šipka, šišarki

3. deo.jpg
Matea Halilović 

4. Dodati ukrase poput patuljaka, kuglica ili drugih dekoracija

3.deo 2.jpg
Matea Halilović 

Ukoliko vam se sviđa ova održiva ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom "Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke" podelite na Instagramu, uz #JYSKCarolijaPraznika

Božićne čarolije uz JYSK

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik božićni asortiman, idealan za kreiranje praznične čarolije. Bez obzira da li volite jednostavne ili blještave ukrase, odgovornim izborom i razmišljanjem o ukrasima tokom ovogodišnjih praznika možemo doprineti ekološkoj održivosti, dok istovremeno enterijer doma ispunjavamo toplinom i prirodnim tonovima.

JYSKova vizija budućnosti uključuje izradu proizvoda od obnovljivih ili recikliranih materijala proizvedenih na ekološki prihvatljiv način.

Za dodatno uređenje doma inspiraciju potražite na JYSK.rs, kao i na Instagram i Facebook profilu.