Godišnje doba koje nam predstoji mnogima je asocijacija na udoban i ušuškan kutak, omiljenu fotelju, knjigu, šolju kafe ili čaja, ili pak dobrog vina.

Trenuci mira i spokoja su neprocenjivi, bez obzira na to gde ih provodite i da li volite da se opuštate u svom domu, u parku, pored reke ili jezera.

189262.jpg
Promo 

Baš o tome govori i popularan trend hygge, sinonim za hedonizam i srećan život koji su pokrenuli Danci, a rado ga je “prigrlio” čitav svet.

188717.jpg
Promo 

Hygge nas podseća da sigurnost, bezbrižnost i osećaj blagostanja mogu biti na bilo kom mestu na kojem ih sami stvorimo, bilo da nam društvo prave prijatelji, porodica ili neko opuštajuće štivo. Gde god da se nalazite, pustite da inspiracija potraži i pronađe vas.

189260.jpg
Promo 

Uživanje uz opuštajuće i umirujuće stvari, uz sitnice koje donose najveću životnu radost, učiniće da predstojeći jesenji dani dugo ostanu zabeleženi u našim sećanjima, poput filma koji nam se odvija pred očima.

Sve dok sledite ljude i stvari koji čine da se osećate spokojno i bezbrižno, znate da ste na pravom putu, a udobnost doma je sada moguće preneti na bilo koju lokaciju.

Zadovoljstvo je u malim i jednostavnim stvarima koje nas okružuju, jer im je svima zajedničko jedno - HYGGE je tamo gde je JYSK.

Tekst: Promo