Tekst: Promo

Veći deo poslova sada se radi online i potrebno nam je, više nego pre, da nam baterija istraje do kraja. Kako se ne biste brinuli o tome da li imate punjač kod sebe, da li će se uređaj napuniti dovoljno brzo, kako ne biste morali da sedite u iskrivljenom položaju jer kabl punjača nije dovoljno dugačak, predstavljamo vam usb magnetni kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj i olakša nam ovu neobičnu svakodnevnicu koju živimo.

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za iPhone), micro USB (za Android) i USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

usb kabl
Promo 

Magnetni dizajn za izuzetno korisničko iskustvo! Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

usb kabl
Promo 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju vašeg pametnog uređaja.

usb kabl
Promo 

Ovaj fenomenalni kabl sada je na sniženju od preko 50%! Njegova cena sada iznosi samo 1.190 rsd! Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.