Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLEDALCE KOJE JE NEOPHODNO SVAKOJ ŽENI: uveličava 10x, ima LED svetlo i fleksibilnu dršku

  Izvor: Profimedia

Magično ogledalce koje ima pregršt fantastičnih „opcija“ – pogledajte OVDE zašto je tako posebno!

Ovo ogledalo nije obično, već 10 puta praktičnije! Možete lako da ga prenesete gde vam zatreba, možete da ga rotirate u svim pravcima, uveličava čak 10 puta i ima LED svetlo koje po želji možete da uključite/isključite dok ga koristite. Zahvaljujući uveličavajućem svojstvu, moći ćete precizno da sredite obrve, nausnice, da lakše tretirate određene nedostatke. Muškarcima će to najviše značiti prilikom brijanja, a ženama tokom korekcija nausnica, obrva, tokom šminkanja.

Ono što ovo ogledalo čini još praktičnijim jeste fleksibilno postolje od metala koje se za željenu podlogu (na primer sto) fiksira vakuumom. Fleksibilnost postolja vam omogućuje da rotirate ogledalo u svim pravcima.

Poručite već danas OVDE ovo ogledalo po super sniženoj ceni od 1.490 rsd ili pozivom na 011/6 888 999 i očekujte ga za 1-3 dana na adresi.

  Izvor: Promo

Ogledalo je dovoljno veliko da možete da ga korostite u kućnim uslovima za gorepomenute korekcije, ali i dovoljno malo da lako možete da ga ponesete sa sobom kada nekuda krenete. Prečnik ogledala je 25,5 cm.

  Izvor: Promo


Za rad LED svetla neophodno je prethodno ubaciti 3 x AAA baterije (NE dolaze u pakovanju).

Poručite OVDE ovo sjasjno ogledalo po super sniženoj ceni od 1.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije