Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGIČNI PROIZVOD KOJI JE OSVOJIO CEO SVET: gumeni stiker za sitne predmete

  Izvor: Profimedia/Promo

Radite 300 poslova odjednom i nervirate se zbog manjka mesta. Potrebno vam je da telefon, tablet ili bilo koji drugi predmet bude na dohvat ruke, a nemate gde da ga spustite? Nerviranju je došao kraj! Sada na našem tržištu postoji fantastičan predmet zahvaljujući kojem će sve to biti moguće. Bez lepka i bušenja, stavite željeni predmet pod uglom koji vam odgovara uz pomoć ovog magičnog gumenog stikera! Stvari vam više neće ispadati u kolima, niti padati sa polica ili improvizovanih mesta.

  Izvor: Profimedia/Promo

Ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

  Izvor: Profimedia/Promo

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature (do 100 stepeni Celzijusa).

  Izvor: Profimedia/Promo

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Ukoliko vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

  Izvor: Profimedia/Promo

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama. Njihove karakteristike su sledeće:

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma
Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika
Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm
Težina: 60gr
Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  Izvor: Profimedia/Promo

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije