Ako tražite poklon za svoje najmilije koji se sele, nudimo vam sjajnih ideje za poklone kojima ćete ih naročito obradovati. 

Dajemo vam predloge za klasične ili praktične poklone, ali neke veoma kreativne! Sigurno nećete pogrešiti. I uvek sledite svoj osećaj!

Simbolični poklon

Hleb i so su se nekada tradicionalno darivali. Ovo bi trebalo da donese sreću, zadovoljstvo i prosperitet, i materijalno i lično, u novom stanu. So i hleb simbolizuju ono što je neophodno za život jer u kući uvek treba biti dovoljno hrane. Ako dajete novac, ove simbole dodajte za srećan početak u novom domu!

Buket ili saksija

Klasični pokloni uključuju prelep buket cveća ili - trajnije - neku sobnu biljku. Oni u novi stan donose boju i osećaj prijatnosti i sigurno nećete pogrešiti.

Piće za zdravicu

Znate koje je omiljeno piće onoga ko se uselio?  Boca vina, šampanjac, viski ili džin su praktičan poklon za kućni bar novouseljenih stanara.

Detalji za opremanje doma

Stalak za novine, korpa ili kolica za nabavku, toster, štapni mikser i slični mali detalji ili uređaji za kuhinju ili kupatilo su nešto što neće narušiti stil uređenja doma, a sigurno će se koristiti, jer spada u kategoriju “potrošne robe”.

Pokloni za dekoraciju

Nešto više stila, ali i poznavanja ambijenta i vlasnika kojima je poklon namenjen biće vam potrebno ako odlučite da poklonite neki dekorativni predmet: zavese, vaza za cveće, bokal, servis za posluživanje, stona lampa, polica... izbor je vrlo širok, ali vodite računa da ne promašite stil stana kojem je ovo namenjeno.

Personalizovani pokloni

Personalizovani pokloni su takođe izuzetno popularni za useljenje. Ovo uključuje i poklone sa gravurama ili, na primer, one sa ličnim fotografijama. Najbolja stvar u vezi s takvim poklonima za domaćinstvo je da možete biti sigurni da ih niko drugi neće pokloniti - nema duplikata!

Novčani poklon

Selidba nikada nije jeftina. Mnogo novca se može potrošiti na to, pa ako na kraju nemate ideju, a spremili ste određenu količinu novca, uvek je možete dati u koverti i reći da je to vaš doprinos novom početku.

I... da! Dodajte malo hleba i soli!

Izvor: Lepa&Srećna