Učinite da vaš dom postane prava riznica pozitivnih vibracija, sunčanih misli i dobrog raspoloženja zahvaljujući kombinaciji nameštaja iz bogate ponude Forma Ideale. Ovo su preldozi bloga Idealan dom Forma Ideale koji pišu stručnjaci.

Ležaj IRIS nepogrešivo kreira harmoničan ambijent. Osim lepog izgleda, poseduje i prostranu i praktičnu kutiju za odlaganje posteljine. Dodajte fotelju NEVADA i imaćete idealan spoj neprolazne klasike, koja se ogleda u zaobljenim rukonaslonima, udobnim jastucima i mekoj formi.

Centralno mesto doma zahteva maksimalnu posvećenost, strpljenje i širok horizont estetske percepcije pri izboru nameštaja i kolorita koji će preovladavati u dnevnom boravku. Savet dizajnera kompanije Forme Ideale, svetski priznatog dizajna i odličnog odnosa cene i kvaliteta, jeste da dnevnu sobu oplemenite s malo sjaja ukoliko želite da zablista i odiše svežinom.

Efekat dubine prostora postignut je pomoću ogledala KENT, koje se formom i bojom idealno uklapa u ovaj klasično uređen enterijer. A šta je klasika bez malo romantike? Vitrina KASHMIR dodaće vašoj dnevnoj sobi dašak retro stila kome jednostavno niko ne može odoleti. Svojim šarmantnim izgledom upotpuniće priču o toplom i harmoničnom domu i biće idealno mesto za čuvanje svih vaših stvari i dragih uspomena.

Izvor: Lepa&Srećna