Otkako se ostvarila kao majka po drugi put, Jelena Đoković ne krije da dvoje dece donose duplo više obaveza, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE JELENA KARLEUŠA OKITILA JELKU: pogledajte kako izgleda novogodišnja dekoracija u domu popularne pevačice (FOTO + VIDEO)

Ipak, mnogobrojne obaveze nisu prepreka prazničnom ukrašavanju doma, a Jelena Đoković je nedavno otkrila neodoljive detalje prazničnog raspoloženja u njihovom malenom carstvu

Iako je nedavno putovala sa suprugom, Jelena je pronašla vremena i da se pozabavi novogodišnom jelkom koja je, složićete se, pravo osveženje.

Kliknite OVDE da pogledate potpuno drugačiju jelku u kući Novaka i Jelene Đoković!

PageBreak

Pored zanimljivih ukrasa kao što je neodoljiva veverica, veliki crveni svetovi i mnoštvo anđelčića, Jelena se postarala da svaki član porodice dobije svoj pečat.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVIĆE VAS LUKSUZNA JELKA U KUĆI DRAGANE MIRKOVIĆ: pogledajte kako je pevačica ukrasila dom za Novu godinu (FOTO)

Reč je o neodoljivim ukrasima sa njihovim imenima, a pored Tare i Stefana, na jelci su se našla i imena njihovih kućnih ljubimaca.

Jelena je ovom prilikom otkrila i svoje želje za praznike, a to su ljubav, zdravlje, mudrost i sreća. Šta više možete očekivati? 

Izvor: Glossy