Širom sveta domove krase čarobne novogodišnje jelke, lampice i raznobojni ukrasi, a takva čarolija stigla je i u dom srpske teniserke Ane Ivanović!

Lepa teniserka nedavno je objavila fotografiju svoje novogodišnje jelke na Instagramu, a njena dekoracija za manje od 24 sata skupila je više od 40 hiljada lajkova, piše Lisa.

Anina jelka je klasična i jednostavna, bez previše ukrasa i traka. Teniserka se opredelila za ukrase u zlatnim nijansama, a monotoniju zlatnog razbijaju neobični, "čupavi" ukrasi u beloj boji. Na svojoj fotografiji Ana je napisala komentar i čestitala svima novogodišnje praznike.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović kao princeza na crkvenom venčanju: druga venčanica vredna hiljade evra za lepoticu kakvu svet ne pamti (FOTO)

Posebnu čar ovoj dekoraciji daje to što je Ana svoju posebnu novogodišnju jelku okitila u porodičnom domu u Beogradu. Komentari Aninih obožavalaca bili su pozitivni, a jelka je mnoge oduševila i inspirisala.

Anin suprug Bastijan Švajnštajger trenutno je prokupiran poslovnim obavezama, pa ga za praznike očekuju mnoge utakmice. Dok je odvojena od supruga, Ana svoje vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Nedavno je objavila fotografiju sa svojom kumom Miroslavom Najdanovski. 

PROČITAJTE JOŠ: Romantična venčanica Ane Ivanović oduzima dah: da li je ovo najlepša mlada na svetu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Lisa