Prema feng šui principima, što snažnije doživimo svoje želje i što ih jasnije formulišemo, to je veća verovatnoća da ćemo uspeti da ih ostvarimo. Tačnije, Univerzumu će biti lakše da nam "pošalje" ono što želimo.

Da li vi volite da putujete i želite da vaš partner jednako uživa u obilasku Zemljine kugle, s vama? Da li radije uživate u udobnosti svog doma i prijao bi vam nežni zagrljaj uz pogled kroz prozor, na poznatu ulicu...?

Zamislite tačno šta je ono u čemu biste vi i vaša srodna duša najviše uživali, a onda zabeležite, crvenim mastilom na beloj hartiji, sve kvalitete koje mislite da bi vaš potencijalni partner trebalo da poseduje.

Kad opis bude gotov, presavijte papir i pronađite fotografiju dva božura pa stavite i sliku i spisak u srebrnu kutijicu. Sada pronađite središte oblasti ljubavi i braka (pročitajte gde je zona braka na linku Aktivirajte zone uspeha u kući u skladu sa feng šui principima i svojim horoskopskim znakom) . Neka kutijica ostane na tom mestu  tokom 49 dana. Vaš ljubavni život će početi da cveta i raste brže nego što ćete reći sudbonosno "Da!"

Napravite prostor za vašeg partnera: snažni feng šui saveti mogu na jednostavan način da vam donesu srodnu dušu i mnogo ljubavi u vašu kuću:

  • Ispraznite deo ormara i oslobodite par fioka.
  • Sredite kupatilo, jer kad vam se pojavi osoba vašeg života, odmah ćete imati prostora za nju.
  • Ključ dobrog odnosa leži u spavaćoj sobi - trebalo bi da imate dva noćna stočića sa svake strane kreveta i dve lampe.
  • Jednom rečju, uredite spavaću sobu tako da se po njoj odmah može zaključiti da u njoj boravi zaljubljeni par.

Priredila: Marija Mićanović 

Izvor: Lovesensa