Nakon što spremite sve specijalitete za ovaj praznik, potrudite se da i sto na kome postavljate uskršnji ručak bude poseban i zanimljiv.

Uz dobre ideje i s minimalnim finansijskim ulaganjima napravite pravu atmosferu u domu za uskršnje praznike.

Bez obzira na to da li ćete postaviti sto u dvorištu ili trpezariji, neka sve odiše šarenilom i prolećem. Ne zaboravite šareno sveže cveće na stolu, kao i neobične salvete sa uskršnjim motivima. Vedre boje prolećnog cveća, kao i različite nijanse zelene boje, upotpunjavaju doživljaj. Možete da ih koristite i u detaljima poput ukrasnih predmeta, jastučića, na stolnjacima.

Ukoliko ste ljubitelji klasičnog sređivanja, odstupite od tog pravila bar na ovaj praznik. Izaberite jednostavniji stolnjak, ali neka dekoracija bude vesela i šarena. Nađite mesta na stolu i za mladi luk, crvene rotkvice i sjajnu zelenu salatu koji upotpunjuju doživljaj proleća. I nikako ne zaboravite jaja da postavite na centralni deo stola jer su ipak ona simbol praznika.

Kako biste dobili više ideja, pogledajte našu galeriju slika, a najlepše cvetne aranžmane pogledajte ovde.

LepaiSrecna Kao praznik koji se proslavlja u krugu najdražih, Uskrs, osim ofarbanih jaja zahteva i zanimljivu dekoraciju stola kako bi sve bilo u duhu proleća…