Čist vazduh, tišina, zelenilo i biljke, zvuči kao pravo mesto za odmar i releksaciju. Ukoliko ste ljubitelji prirode i razmišljate da napravite vikendicu negde u divljini daleko od gradske buke, pravi primer je ova kamp kućica koja, osim što je simpatična opremljena je kao i svaki drugi dom.

Napravljena od kvalitetnog drveta garantuje toplinu i u najhladnijim danima. I konstrukcija i unutrašnji elementi su od drveta. Trpezarijski sto je zbog boljeg rasporeda napravljen bez nogara pa deluje kao da lebdi u vazduhu.

Na ovom minijaturnom prostoru smeštena je udobna sofa, a u produžetku se nastavlja kuhinja sa svom neophodnim elementima. Radi dobrog rasporeda ispod plafona napravljene su police u kojima su odložene razne knjige i sitnice. U ćošku pored ulaznih vrata smešten je čak i "kutak za tehnologiju" sa televizorom i računarima, što znači da je kamp kućica potpuno opremljena kao da se nalazite u centru grada.

Dom ne bi bio dom bez velike spavaće sobe za odmaranje, a u ovom slučaju ona je smeštena u potkrovlju do koje se dolazi merdavinama. Ogromni krevet, vuneni tepih i mali plakar sve to može da stane u spavaću sobu koja je idealan kutak za uživanje i odmaranje. Pogledajte galeriju slika i pronađite zanimljive detalje koje možete lako iskopirati...

Spomenka Marić

LepaiSrecna Život u par kvadrata može biti udoban kao i u velikim prostorima ukoliko ste domišljati i napravite dobar raspored nameštaja...