Kada u spavaćoj sobi? Ko kaže da je to nemoguće... Ako imate dovoljno prostora, onda svakako možete da organizujete sebi ovakav intimni "kutak" (naslovna fotografija).

A ako imate problema s manjkom kvadrata, možda možete da isprojektujete galeriju za spavanje. Prostor ispod nje može da, takodje, posluži za spavanje ili sedenje (1). Čak i u vrlo maloj sobi možete naći mesta za atraktivne police u kontrastnoj boji, a na minijaturne stočiće mogu da se postave lampe za čitanje (2).

U skučenom prostoru, maštovitost dolazi do izražaja pri izboru zidnih obloga i dekoracija (3 i 4). A ako imate dovoljno mesta, vaša spavaća soba može da posluži čak i kao privatni galerijski prostor za amaterske skulpture (5). Kao što znate, vi ste tu kralj, pa zato i krevet može da podseća na presto (6).

LepaiSrecna Spavaća soba je vaše kraljevstvo, a vladari imaju pravo da izaberu bilo koji motiv ako im se dopada. Zato sedite na neko mirno mesto, zatvorite oči i zamislite okruženje u kakvom biste voleli da se budite svakog dana. A onda ga i napravite!