Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

BELLA ITALIA JE NOVA KOLEKCIJA KOMADNOG NAMEŠTAJA: autentična linija Forma Ideale inspirisana je Italijom!

Autor Ivana Martic
Autor Ivana Martic

Upoznajte novu kolekciju nameštaja Forma Ideale koja je inspirisana Italijom!

Izvor: Foto: PROMO

Italija je uvek bila i jeste sinonim za život prožet prefinjenim stilom i mediteranskim senzibilitetom dok za Italijane kazemo da imaju samo jedno na umu - da život treba živeti u skladu sa maksimom "Carpe diem" (Iskoristi dan). Upravo je italijanska gracioznost poslužila kao neiscrpna inspiracija dizajnerima nameštaja Forma Ideale za stvaranje nove kolekcije različitih komada nameštaja. Novi asortimani dočaravaju tri italijanske pokrajne Toskanu, Umbriu i Trentino po kojima su nazvane i nove kolekcije.

Autentično enterijersko profilisanje koje pružaju elementi kolekcije TOSCANA oplemenjeni dekorom zlatnog hrasta i mat crne, posebno je naglašeno minimalističkim dizajnom ručica, soft close mehanizmom zatvaranja krila, kao i MDF 3D aplikacijama na frontovima. Poseban estetski benefit predstavlja LED rasveta, koja se po želji može ugraditi.

Izvor: Foto: PROMO

A ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim osećajem svežine, onda je sigurno pokrajina TRENTINO. Sistem elemenata TRENTINO donosi unapređena enterijerska rešenja u enterijeru zahvaljujući bočno postavljenim zatvorenim delovima sa soft-close zatvaranjem, stilizovanim frontovima i zastakljenim krilima, kao i savremenom dizajnu elemenata. Posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru.

Izvor: Foto: PROMO

Kažu da svi putevi vode u Rim. Jedan od njih prolazi upravo kroz Umbriju. Pažljivo odabrani elementi kolekcije UMBRIA, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, doprineće da vaš dom bude prepoznat po najnovijim enterijerskim standardima. Upotrebna vrednost elemenata kolekcije UMBRIA naročito je istaknuta praktičnom organizacijom polica i fioka, kao i izdignutim prostornim pozicioniranjem, zahvaljujući visokim nogarima kod stojećih elemenata. Komplementarni tonovi dekorativnih elemenata, zidnih i podnih obloga, zaokružiće u potpunosti čitav ambijentalni utisak.

Prelepu Italiju sada možete imati i u svom domu!

Izvor: Lepa&Srećna

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije