Beki Li, digitalna influenserka iz Kine ima tri miliona pratilaca i sa takvim rejtingom na društvenim mrežama ona je uspela da proda čak 100 Mini Kupera za pet minuta, piše Lepa & Srećna.

Lijeva, čije  je pravo ime Fang Jimin, počela je da se bavi novinarstvom još 2002. godine u jednom dnevnom listu u Guanzhou.

Pokrivala je tada lokalne vesti i zabavu, sve dok 2015. godine nije dala otkaz i potpuno se posvetila blogerskom zanimanju.

Od tada Lijeva sarađuje sa brojnim lukszunim brendovima kakvi su Barberi, Đorđo Armani i Tifani, tako da joj je luksuz kao stil života i dizajnerska odrednica veoma blizak, premda otvoreno tvrdi da je nova generacija potrošača u Kini daleko racionalnija i trezvenija od prethodne, jer su, kako kaže, umesto da slepo slede trendove više okrenuti sopstvenim potrebama.

Kaže da njeni čitaoci najviše uživaju u njenim istorijskim prikazima poznatih brendova i da u ovom popularnom poslu najviše sledi svoju intuiciju. Za sebe tvrdi da nije baš fotogenična, ali da svojim čiitaocima fotografijom ume da pokaže kako nešto može lepo da izgleda, bilo kroz detalj, bilo kroz celinu.

Svoj instinkt za lepo, ali i želju za uživanjem prenela je na svoj dom. Ovo je njena treća nekretnina, stan od 230 m2 koji je ona uredila sledeći svoj senzibilitet i želju da napravi pravi devojački raj.

U ovom stanu Beki je tri postojeća toaleta spojila u jednu veliku prostoriju u koju je smestila svoju blogersku garderobu, nakit i šminku. Ovo je nešto o čemu bi mnoge devojke sanjale, a Beki je kako kaže, samo želela da ugodi sebi u okvirima mogućnosti koje je imala. Ovaj stan je spoj modernog i klasičnog, što se ogleda u detaljima i ponekom komadu stilskog nameštaja, kao i u izboru boja zidova dnevnog boravka.   

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Jedna od najznačajnijih influenserki sveta, Kineskinja Beki Li uživa u luksuznom stanu od 230 kvadrata! Pogledajte kako izgleda...