Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AUTENTIČAN NAMEŠTAJ: unikatan komadi koji sadrže izvorne oblike drveta su neponovljivi i jedinstveni

Svaki komad autentičng nameštaja sačinjenog od izvornih oblika drveta je neponovljiv i jedinstven!

  Izvor: Promo

Unikatni komadi nameštaja markantnih linija kojima osnovni pečat daje priroda – ideja je kojom se vode mladi kreativci Nikola Mirić i Vidosav Milovanović, osnivači brenda Infiniture, a rezultat njihovog rada već je zapažen na nekoliko značajnih izložbi kakav je Sajam nameštaja u Beogradu.

  Izvor:

Osnova od drveta svakog komada delimično je obrađena i kombinovana sa zanimljivim materijalima i darovima prirode kakvi su epoksidna smola, metal, kamen, pesak, staklo, lišće, školjke...

  Izvor: Osobenost ovog komadnog nameštaja, u kom prednost imaju stolovi, jeste neponovljivost. Cilj njegovih tvoraca je da izrađuju i ostale delove nameštaja, poput kreveta, komoda i polica, po sopstvenoj zamisli ili ideji naručilaca. Delimičnom obradom drveta sačuvane su prirodne nepravilnosti, koje svakom komadu daju lepotu i unikatnu vrednost.

  Izvor:


Originalan koncept nameštaja, koji je odraz kreativnosti i smisla za dizajn, može da posluži i vama kao uzor da potražite inspiraciju, ideje i zakone harmonije u prirodi koja nas okružuje.

  Izvor:

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije