Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

AUTENTIČAN NAMEŠTAJ: unikatan komadi koji sadrže izvorne oblike drveta su neponovljivi i jedinstveni

Autor Ivana Martic
Autor Ivana Martic

Svaki komad autentičng nameštaja sačinjenog od izvornih oblika drveta je neponovljiv i jedinstven!

Izvor: Promo

Unikatni komadi nameštaja markantnih linija kojima osnovni pečat daje priroda – ideja je kojom se vode mladi kreativci Nikola Mirić i Vidosav Milovanović, osnivači brenda Infiniture, a rezultat njihovog rada već je zapažen na nekoliko značajnih izložbi kakav je Sajam nameštaja u Beogradu.

Izvor: Promo

Osnova od drveta svakog komada delimično je obrađena i kombinovana sa zanimljivim materijalima i darovima prirode kakvi su epoksidna smola, metal, kamen, pesak, staklo, lišće, školjke...

Izvor: Promo Osobenost ovog komadnog nameštaja, u kom prednost imaju stolovi, jeste neponovljivost. Cilj njegovih tvoraca je da izrađuju i ostale delove nameštaja, poput kreveta, komoda i polica, po sopstvenoj zamisli ili ideji naručilaca. Delimičnom obradom drveta sačuvane su prirodne nepravilnosti, koje svakom komadu daju lepotu i unikatnu vrednost.

Izvor: Promo


Originalan koncept nameštaja, koji je odraz kreativnosti i smisla za dizajn, može da posluži i vama kao uzor da potražite inspiraciju, ideje i zakone harmonije u prirodi koja nas okružuje.

Izvor: Promo

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije