Za trepzariju je važno da je u prostoru dobro smeštena, opremljena kvalitetnim i lepim nameštajem i da je ispunjena ljubavlju. U nastojanju da se maksimalno iskoristi svaki kvadrat savremenog stana, trpezarija se često svodi na sastavni deo kuhinje ili dnevnog boravka, ali uvek je izdvojena funkcionalno.

Stolu za kojim se porodica okuplja treba svako s lakoćom da priđe i da se za njime prijatno oseća. Moderan il klasičan izbor nameštaja uvek zahteva kvalitetan dizajn i esteski sklad. 

PROČITAJTE JOŠ: UREDITE DOM KAO IZ ČASOPISA: ovi detalji i rasveta pretvoriće vašu kuću u najtopliji kutak (FOTO)

1. Kuhinja i trpezarija u jednom

Rešenje u kojem su trrpezarija i kihinja u jednom: dosledan izbor boje i stila za opremu i kuhinjskih elemenata i trpezarije vodi ka harmoniji!

2. Sto koji štedi prostor - rešenje za mali stan

Prednosti savremenog dizajna su što na prvo mesto postavlja uštedu prostora i funkciju, pa su tako rešenja poput ovoga idealna za male stanove.

3. Moderni klasik - pravougaoni sto za šest osoba

Ljubitelji savremene linije mogu da se opredele za ovakav  model koji odlikuju svedene linije i jednostavan dizajn, a ovo rešenje će prijati svima koji imaju nešto širi ambijent na raspolaganju! 

4. Kombinovano rešenje

Spoj modernog i i elegantnog: praktično rešenje podrazumeva pametne kombinacije različitog komadnog nameštaja, pa su tako u ovoj trpezariji spojeni klupa i stolice.

5. Skandinavsk tip - drvo u funkciji jednostavnog rešenja

Masivno drvo je i dalje omiljeni materijal za izradu luksuznog nameštaja, čak i kada je on ovako moderne liije. 

PROČITAJTE JOŠ: GLAVNI TRENDOVI ZA UREĐENJE U 2019: uz ovih 10 ideja opremite dom koji će svi voleti (FOTO)

Tekst: I. M.

Izvor: Lepa & Srećna