Višestruka oskarovka i glumicaMeril Strip odlučila je da se oprosti od svog luksuznog penthausa u Njujorku u kojem je živela poslednjih 12 godina i prodala ga je za neverovatnih 25 miliona dolara. 

PROČITAJTE JOŠ: SKARLET JOHANSON KUPUJE NOVI STAN: holivudska zvezda zaljubljena u jednostavan enterijer u neutralnim tonovima (FOTO)

Luksuzni apartman se nalazi u zgradi River Lofts, smeštenoj u njujorškoj gradskoj četvrti Tribeka, a Meril je odlučila da ga proda samo mesec dana nakon što su ona i suprug, umetnik Donald Gamer, kupili nekretninu u kalifornijskom gradu Pasadena za 3,6 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO ŽIVI SLAVNA PEVAČICA ŠER (72): zavirite u dom muzičke zvezde na Beverli Hilsu (FOTO)

Njujorški dom Meril Strip i suprug kupili su 2006. godine po ceni od 66 miliona dolara, a prostire se na 366 kvadratnih metara. Četvorosobna nekretnina sa natkrivenom terasom ima veliki dnevni boravak i biblioteku iz koje se pruža prekrasan pogled na reku Hadson. Iz glavne spavaće sobe ulazi se u veliku garderobu, dnevnu sobu i malo kupatilo ispunjeno mermerom i biljkama. Osim glavne, svaka spavaća soba ima svoju kupatilo.

Kliknite OVDE da zavirite u ovaj neverovatan dom u Njujorku!

Tekst: I. B. 

Izvor: Tportal

LepaiSrecna Poznata glumica Meril Strip je odlučila da proda ovaj prekrasan penthaus sa fantastičnim pogledom na reku Hadson.