U porodičnom domu našeg čitaoca Nenada Milivojevića zavladao je jedinstven stil i detalji koji ulepšavaju prostor i čine ga jedinstvenim, piše Lepa & srećna.

Nenad je istakao da su ovaj dom njegova supruga i on gradili i uređivali 3 godine, a kombinacijom rada i ideja stvorili su elegantan dom za porodicu.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA JEFTINO OSVEŽITE I UKRASITE ZIDOVE DOMA: ideje za enterijer koje običan stan pretvaraju u dizajnerski projekat (FOTO)

"Za enterijer je zaslužna moja supruga Vedrana, a ja kao vlasnik građevinske firme uradio sam grube radove. Nismo angažovali stručnjake već smo ideje skupljali u vašim novinama i po internetu," kaže Nenad.

U Nenadovom i Vedraninom stanu moderno su spojene dnevna soba i trpezarija,  a najviše pažnje privlači ozidani kamin obložen kamenom, dok pravi kontrast čine daske u tamnoj boji. Iznad kamina se nalazi televizor, a na dnu se nalazi mali prostor za skladištenje ogreva.

Na podu je postavljen laminat, a poseban efekat stvara šebišik tepih, sa osnovom koja imitira rustičan brodski pod i romantičnim cvetnim dezenom u uglovima. U trpezarijskom delu, garnitura odgovara i modernom i šebi šik stilu: bele stolice i ovalni sto usklađene su s tepihom zahvaljujući meblu plišanog tkanja u boji jorgovana. Sa elipsom stola usklađen je i spušteni plafon od gipsanih ploča.

Kliknite OVDE da pogledate dnevnu sobu i kupatilo u domu našeg čitaoca!

ZAVIRITE U ELEGANTAN STAN NAŠEG ČITAOCA: pogledajte kako je Nenad Milivojević sa suprugom Vedranom uredio porodični dom (FOTO)
LepaiSrecna Software:MediaTek Camera Application Created: 2018:03:01 13:38:07

PageBreak

U dnevnoj sobi smeštena je udobna garnitura za sedenje, gde su takođe akcenti šebi šik stila - ukrasni jastučići cvetnog dezena, čipkane zavese, moderno meko ćebe krupnog uzorka.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI TREND ZA KREČENJE ZIDOVA: poželećete ovako da ukrasite zidove u svojoj kući (FOTO)

Posebni kutak za odmaranje je prostor u kojem se nalazi rekamije sofa.

U kupatilu najjači utisak ostavlja savršen spoj mozaik pločica i pločica u beloj i smeđoj boji.

Elementi u kupatilu su obloženi drvetom, a na kadi je dodato zaštitno staklo, pa može da posluži i kao tuš kabina.

Zanimljiv kontrast u kupatilu prave tirkizne prostirke.

Kliknite OVDE da pogledate slike dečije sobe u domu našeg čitaoca!

ZAVIRITE U ELEGANTAN STAN NAŠEG ČITAOCA: pogledajte kako je Nenad Milivojević sa suprugom Vedranom uredio porodični dom (FOTO)
LepaiSrecna Software:MediaTek Camera Application Created: 2017:12:15 10:53:45

PageBreak

Visok plafon je savršeno iskorišćen u dečijoj sobi, pa su dodate merdevine kako bi se deca pela na galeriju.

PROČITAJTE JOŠ: Za ljubitelje rustike: tradicionalna kuhinja od drveta i kamena

Boje u dečijoj sobi su vesele, dominiraju plava i zelenea, a na glavnom zidu se nalazi foto tapet sa omiljenim crtanim likovima.

Hodinik je vrlo jednostavan i pod je obložen sličnim pločicama kao kupatilo, a zanimljivo je što su neka vrata u kombinaciji drveta i stakla.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike iz stana našeg čitaoca!

ZAVIRITE U ELEGANTAN STAN NAŠEG ČITAOCA: pogledajte kako je Nenad Milivojević sa suprugom Vedranom uredio porodični dom (FOTO)
LepaiSrecna Software:MediaTek Camera Application Created: 2016:12:24 13:57:12

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Zavirite u elegantan porodični dom našeg čitaoca Nenada Milivojevića - dečija soba će vas oduševiti!