Sjajan tim arhitekata iz Češke koji sa potpisom firme SMLXLosmislio je ovaj mladalački stan za jednu ili dve osobe, piše Lepa & Srećna. Ako vam je potreban odličan primer dobrog dizajna i modernog enterijera, a želite da date novi sjaj svom domu, svakako pogledajte ovaj svetao i dobro isplaniran stan u potkrovlju koji odiše mirom i elegancijom.

Projekat Orelskapredstavlja pametno iskorišćen i jednostavno uređen stan u kome preovlađuje bela boja a kome zanimljivi šarm daju ručno oslikani zidovi u kuhinji i kupatilu, neobične police koje čine da knjige izgledaju kao da lebde, velike žardinjere sa dosta zelenila kao i zanimljivi ramovi za ogledala koji su napravljeni od dasaka. 

PROČITAJTE JOŠ: Urbani dizajn i kuća u prirodi: ovaj moderni dom je pravo utočište od stresa (FOTO)

Za izlizanu stolicu ili hoklicu i vi možete upotrebiti belo i crno veštačko krzno - pogledajte mali tronožac u predsoblju ili ligeštul u dnevnoj sobi!

U njoj, kao kafe stočići služe u belo ofarbani panjevi iz bašte. 

Ukoliko ne znate gde ćete sa biciklom, iskoristite ideju ovih arhitekata i smestite ga u prazan čošak gde će poslužiti kao ukras. Nov dizajnerski pristup se ogleda u neobičnom rasporedu u stanu odnosno velikoj kadi koja se nalazi nasred dnevne sobe. To je svakako ekscentričan detalj koji će se malo ko usuditi da kopira, ali ima važnu poruku za vas: budite smeli, ne robujte predrasudama, pretvorite svoj dom u oazu svoje slobode i biće to mesto gde ćete se uvek vraćati s radošću!

PREGLEDAJTE PAŽLJIVO SLIKE U FOTO-GALERIJI I UKRADITE NAJLEPŠU IDEJU ZA SEBE!

PageBreak

PREGLEDAJTE PAŽLJIVO SLIKE U FOTO-GALERIJI I UKRADITE NAJLEPŠU IDEJU ZA SEBE!

KAKO DA JEFTINO OSVEŽITE I UKRASITE ZIDOVE DOMA: ideje za enterijer koje običan stan pretvaraju u dizajnerski projekat (FOTO)
LepaiSrecna Author: MgA. Robert Žákovič Copyright: MgA. Robert Žákovič Description: Ing.arch.Klára Valová Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2014:10:09 23:55:40