Nakon glamuroznog venčanja i povratka sa Maldiva, gde su u julu 2016. proveli medeni mesec, mladi bračni par Neslihan Atagul (25), koju upravo gledamo kao Nihan u hit seriji "Beskrajna ljubav", i njen kolega Kadir Dogulu (35) uselili su u novi dom vredan oko milion evra, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Džihan iz serije Paramparčad zavodi likom i delom: pogledajte kako je glumac Erkan Petekaja plesom oduševio sve dame (FOTO + VIDEO)

Kad su birali mesto za svoje porodično gnezdo, prvenstveno su vodili računa da budu okruženi zelenilom, a istovremeno blizu starog centra jedinstvenog megapolisa koji se prostire na dva kontinenta.

Tako je izbor pao na Zekerijakoj, nekadašnje selo na evropskoj strani koje je postalo deo Istanbula, a od devedesetih godina u njemu se grade samo velelepne jednospratne vile s prostranim vrtovima, pa tu uglavnom žive bogataši i slavne ličnosti.

Nije to zbog snobizma, već zbog fantastičnog položaja mesta. Okružena širokim pojasom šuma, najzelenija istanbulska četvrt kako još zovu Zekerijakoj, s jedne strane gleda na planine, a s druge na Bosfor.

KAKO IZGLEDA BAŠTA LEPE NIHAN I KAKO JE UPLOVILA U GLUMAČKE VODE? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Uz to ovom veoma aktivnom paru obezbeđuje neophodan mir za odmor i relaksaciju, ali i odlične uslove za njihove brojne četvoronožne ljubimce, pse i mace, koji bez problema, u miru i slozi žive pod istim krovom.

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji i romantične fotografije sa veridbe Bali bega: evo zašto je Burak Ozčivit morao da popije slanu kafu u domu lepe Fahrije (FOTO)

Kad je kod kuće, ova energična mlada žena uživa da kuva:

"Odlično kuvam, posebno jela od ribe. Istraživala sam osmansku kuhinju i savladala brojne recepte. Međutim, u poslednje vreme sam u fjužn stilu. Dok kuvam, stalno teram Kadira  da proba. Njemu to ne pada teško, voli moja jela". 

Lepa Neslihan, inače Lav u horoskopu, u glumačke vode odlučno je zaplovila sa svega 13 godina. Oduvek je želela da bude ispred kamere, a nebo je odlučilo da joj ispuni tu želju: "Pozvala sam drugaricu telefonom, ali sam pogrešno ukucala broj i u slušalici začula nepoznati glas koji je izgovorio ime agencije za menekene.

Iskoristila sam priliku da pitam šta mi je potrebno za taj posao. Rekli su mi da jednostavno dođem pa ćemo videti", otkrila je Neslihan u jednom intervjuu. 

Uz veliki trud trinaestogodišnja devojčica uspela je da ubedi majku da je tamo odvede. Potpisala je ugovor s njima i ubrzo dobila priliku da snimi jednu reklamu. Mi smo je prvi put gledali u seriji "Kad lišće pada". Igrala je mladu Deniz, Dževrijinu unuku. 

LJUBAVNA PRIČA LEPE NIHAN OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Sa Kadirom se upoznala 2013. na setu serije "Fatih Harbije", ljubavnoj priči između siromašne devojke i bogatog momka. Već nakon nekoliko epizoda i njih dvoje su bili do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

PROČITAJTE JOŠ: Dom beskrajne ljubavi: svi žele da zavire u novi dom Bali-bega (FOTO)

"Neslihan me je opčinila od prvog trenutka kad sam je ugledao", otkrio je u jednom intervjuu markantni Kadir koji inače ne voli da priča o privatnom životu jer mu je, kaže, Neslihan previše dragocena.

Rođen u Mersinu kao jedno od petoro dece, Kadir je sa 10 godina počeo da zarađuje kako bi pomogao porodici.

Radio je u radnji za izradu kora za pitu, popravljao bicikle, raznosio vodu... Sa 17 godina pridružio se starijem bratu u Istanbulu gde je takođe radio sve što mu je ponuđeno, a najviše  kao kelner, barmen i kasnije kuvar.

KAKO NIHAN IZJAVLJUJE LJUBAV SVOM DEČKU? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreakMarkantan izgled doneo mu je vodeće  uloge u mladalačkim serijalima "Male tajne" i "Pis Yedili". Prvu pravu glavnu ulogu dobio je u "Fatih Harbije", seriji koja mu potpuno promenila život. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA PRINCEZE AJBIGE IZ SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI: nećete verovati kakvo ljubavno gnezdo je stvorila turska glumica (FOTO)

"Kadir je ludo zaljubljen u mene", kaže Neslihan. "On čini da se osećam najlepšom ženom na svetu." A njihove fotografije govore da lepa glumica ne preteruje kad to govori.

Markantan izgled doneo mu je vodeće uloge u mladalačkim serijalima "Male tajne" i "Pis Yedili". Prvu pravu glavnu ulogu dobio je u "Fatih Harbije", seriji koja mu potpuno promenila život.

PROČITAJTE JOŠ: Dramatičan RAZVOD Have iz serija "Ljubav, vera, nada": turska glumica Birdže Akalaj ostavila supruga zbog laži i prevara (FOTO)

POGLEDAJTE SVE SLIKE DOMA LEPE NIHAN U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Prelepa Nihan uživa u porodičnoj kući iz snova, a njena bašta i presladak pas ostaviće vas bez daha!