Sa prvim zimskim danima radujemo se i očekujemo čaroliju snežnih pahulja, ali ako snega još nema, onda tu magiju možemo sami da unesemo u svoj dom! Pogledajte čarobnu dekoraciju i predivne ukrase u domu naše čitateljke Gorice Jevtović!

Mnogima su dosadile tradicionalne boje novogodišnjih praznika, pa je tako zelenu i crvenu zamenila odlična kombinacija bele i plave. Tako je i Gorica ovom magičnom kombinacijom u svom domu napravila pravu zimsku atmosferu, piše Lisa.

Njena novogodišnja jelka je baš u ovim hladnim nijansama, a na njoj blistaju ukrasi poput zvezdica, snežnih pahulja, figura anđela i neizostavnih kugli u plavoj boji. Jelka ne bi izgledala tako čarobno da ne svetluca zbog obaveznih lampica.

"Nova godina je jedan od najlepših praznika u mojoj kući i svi se raduju i uživaju u dekorisanju i ukrašavanju," ističe Gorica.

Ova porodica marljivo radi na dekoraciji svog doma pa su smislili fantastičan način kako da njihovi ukrasi zasene sve što je do sada viđeno. Ono što posebno oduševljava jeste imitacija snega na kojem se nalaze igračke u obliku različitih životinjica. Najlepše je to što lažni sneg može da svetli u mraku, pa dom zbog ove dekoracije prosto izgleda čarobno.

Ako vam se dopao ovaj lažni sneg i želite i vi ovakav ukras u svom domu, onda predlažemo da ga napravite od sintetičke vate, a ispod njega stavite klasične lampice za jelku.

PROČITAJTE JOŠ:  Praznična dekoracija koja je osvojila Internet: kako da napravite KUGLA JELKU od zimzelenih grančica i šišarki (URADI SAM + VIDEO)

JOŠ PREDIVNIH UKRASA ZA NOVU GODINU U DOMU NAŠE ČITATELJKE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!