Da li maštate o raskošnoj i romantičnoj novogodišnjoj dekoraciji u vašem domu? Pogledajte kakvim sjajem i lepotom je zablistala praznična dekoracija u stanu naše čitateljke Dragane Trkulje!

Srebrni, beli i bakarni ukrasi osvajaju dom porodice Trkulja za vreme praznika, pa novogodišnja čarolija u njihovom stanu na Novom Beogradu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Naša čitateljka ističe da se već početkom decembra posvećuje prazničnoj dekoraciji i da uživa u svom trudu, kao i u fantastičnom rezultatu, piše Lisa.

"Novogodišnja magija se oseti u našem domu već na početku decembra. Odlasci u različite specijalizovane radnje za kućni dekor i potraga za drugačijim ukrasima u odnosu na prethodnu godinu predstavljaju za mene najveću poslasticu."

Od celokupne dekoracije najviše se ističe velika novogodišnja jelka u predivnim nijansama i raznovrsnim ukrasima. Kugle, zvezde, mašne, svetlucave trake koje krase jelku osvajaju već na prvi pogled. Ove godinae Dragana se odlučila da na jelci dominiraju ukrasi u svetlozelenoj, beloj, srebrnoj i bakarnoj boji. 

PROČITAJTE JOŠ: Koji je po vašem ukusu: 3 najlepša stila za kićenje novogodišnje jelke (FOTO)

Dragana ističe da uvek traži nove ideje za svoje ukrase i da joj drage osobe često pomažu u dekoraciji, ali i da njen presladak krzneni ljubimac, maca Maša, svojom zanimljivom igrom ponekad pokvari prazničnu dekoraciju.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE JOŠ MAGIČNIH UKRASA ZA NOVU GODINU U DOMU NAŠE ČITATELJKE!

PageBreak

"U izboru najraznovrsnijih kuglica, mirisnih sveća, dekorativnih jastuka, fenjera i lampiona zajedno učestvujemo suprug i ja. Uvek volim da dobijem i neku novu ideju od dece s kojom svakodnevno radim kao logoped. Takvi trenuci nas uvek vrate u detinjstvo." 

PROČITAJTE JOŠ: Mini JELKA za male stanove: varijeteti patuljastog četinara Picea Glauca idealni za sve koji žele pravu jelku (FOTO)

Dragana je odlučila da njen dom za vreme praznika ne krasi samo čarobna jelka, već je dodala i ukrase u drugim delovima stana. Tako da njen dom ukrašavaju i romantični ukrasi poput sveća, predivnih kugli, maski i različitog nakita. Posebno se ističu zanimljivi jastučići koji ovom stanu daju potpuno drugačiji sjaj.

SVE SLIKE ČAROBNE DEKORACIJE U DOMU NAŠE ČITATELJKE MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa 

LepaiSrecna Praznična magija, radost i lepota ukrasa inspirisaće vas da i vi dekorišete svoj dom za Novu godinu poput naše čitateljke Dragane Trkulje! Pogledajte ovu nezaboravnu dekoraciju...