Izgleda da je kompleks hotel "Aman rizort" omiljen među svetskom elitom za organizovanje venčanja.

PROČITAJTE JOŠ: Enterijer kraljevskog venčanja Amal i Džordža Klunija

Hotel na samoj obali Velikog kanala u Veneciji kraljevske arhitekture i enterijera je izabrala i Ana Ivanović da bi rekla sudbonosno "DA". 

Lanac je više nego popularan! Za početak, naš proslavljeni teniser Novak Đoković upravo se u hotelu Aman lanca na Svetom Stefanu oženio svojom dugogodišnjom verenicom Jelenom, a i slavni glumac Džordž Kluni izabarao je da "Aman rizort" u Veneciji bude mesto njegovog venčanja.

Kako srpski mediji prenose, i naša najlepša teniserka Ana Ivanović venčava se 12. jula 2016. godine u 12 časova, u jednom od prelepih hotela Aman Kanal Grand. Ana i njen izabranik fudbaler Bastijan Švajnštajger su rezervisali luksuzni apartman i u njemu će provesti i prvu bračnu noć. Budući mladenci smešteni su u hotelu gde će se i venčati, dok su gosti biti raspoređeni po okolnim hotelima.   

Veličanstveni hotel koji više podseća na palatu vodi poreko još iz 16. veka kada je zgrada hotela izgrađena. Kako bi posetioci došli do ovog zdanja moraju da se voze gondolom kroz Veliki kanal što dodatno dodaje romantičnu notu.

PROČITAJTE JOŠ: Kraljevski glamur za venčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Recepcija i ostali deo enterijera odišu luksuzom i prepoznatljivim italijanskim radovima. U hotelu se nalaze 24 sobe, pa nam je jasno zbog čega je Kluni sa ostatkom zvanica izabrao drugi hotel.

Izvor: Lisa / Moj stan

FOTOGRAFIJE HOTELA AMAN U VENECIJI GDE ĆE SE VENČATI ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER POGLEDAJTE U GALERIJI!

Foto: Promo / Amanresorts, LepaiSrecna Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger izabrali su veličanstveni hotel Aman Kanal Grand za mesto venčanja. Zavirite i vi u ovaj čarobni svet...