Turski glumac Burak Ozdživit, popularni Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni", stigao je 6. aprila 2016. godine u Srbiju, kako bi promovisao svoj novi film "Moj brat".  Burak je sleteo je na aerodrom Priština i nastavio put ka Novom Pazaru. 

Bali-beg je smešten u najluksuznijem apartmanskom naselju Ras na Pazarištu, i to u apartmanu u kojem su boravile velike zvezde, kao i nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito, a najavljuje se da će u njemu boraviti i Severina.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se Burak Ozdživit gostio u Srbiji: evo šta je sve bilo na jelovniku za Bali-bega (FOTO + RECEPTI)

Dočekan kao i svaka velika zvezda, Burak Ozdživit imao je priliku da se bar malo odmori i u živa raskošnom apartmanu na Pazarištu.

Turističko naselje "Ras" smešteno je u živopisnom ambijentu na ušću Sebečevske reke u Rašku, na 9km od Novog Pazara, prema Tutinu. 

Celokupan kompleks nalazi se u spomeničkom području  gde su i danas vidljivi ostaci Starog Rasa - Gradina, Trgovište, manastir Sopoćani.

Njegov apartman se sastoji iz primajućeg dela, spavaće sobe sa francuskim krevetom i kupatila. Kako i svi apartmani na Pazarištu, i Bali-begov je opremljen modernim nameštajem. 

Preovlađuju tople boje - nijanse crvenog vina na draperijama i prostirkama, kao i u dezenu živopisnih tapeta u spavaćoj sobi. 

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) Neobične adaptacije: autobus pretvoren u mini kućicu

Maksimalan komfor obezbeđen je u prostranom kupatilu sa džakuzi kadom i tuš kabinom.

Od svega je, sigurno, najlepše uređenje celog kompleksa u prolećnom zelenilu!

SVE DETALJE RASKOŠNOG ENTERIJERA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

Tekst: M.M. 

Izvor: Lisa/ Moj stan 

LepaiSrecna Luksuzni apartman za Bali-bega na Pazarištu pleni i pre nego što uđete u njega - lokalitet je prelep, a enterijer vrlo komforan. Evo gde se opustio ovaj popularni turski glumac...