Ruska dizajnerka Julija Butova voli vedre boje koje odmaraju oči i dodatno otvaraju prostor.

VIŠE: Zanimljiv stan u mladalačkim bojama: nova rustika za dom u kojem ćete se zaista opustiti (FOTO)

U ovom dvosobnom stanu smeštenom u porodičnoj kući vlada nežna paleta svetloplave, bledožute, uz neutralnu belu i boju drveta. Do stana se stiže jednostavnim drvenim stepenicama koje izgledaju kao da lebde kraj zida.

Osećaj da ste u pravom "gnezdašcu" pojačava i udobna garnitura u dnevnoj sobi, ukomponovana sa niskom komodom na kojoj se našlo mesta za televizor i atraktivnu žardinjeru.

U malom prostoru morate biti selektivni i kad je reč o detaljima pa umesto mnoštva ukrasa možete staviti akcenat na ritam motiva na zidu iznad kreveta u spavaćoj sobi. Za utisak vizuelnog uvećanja, Julija je na suprotnom zidu postavila ogledalo tako da se dupliraju i efektni motiv i prostor u sobi.

Soba za tinejdžera podeljena je u dve celine - jedna namenjena za spavanje osvetljena je diskretno praktičnim lampama, a u niši uz prozor smešten je radni sto. Modernom minimalizmu notu rustičnog daju identična ulazna vrata za svaku prostoriju - vidljiva tekstura drveta ima elegantan, horizontalni ukras po sredini. 

VIŠE: Enterijer u toplim bojama: gradski stan u mediteranskom stilu

Detalje ovog zanimljivog dvosobnog stana pogledajte i u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Nežna paleta boja, efektno osvetljenje i probrani detalji otvaraju prostor u ovom dvosobnom stanu i čine ga izuzetno udobnom oazom za uživanje!